YANGININ AÇTIĞI YARA 'SEVGİ ELİ' İLE SARILDI
ACIPAYAMT.C. Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli şubesi, Kuyucak mahallesinde bir süre önce çıkan yangında mağdur olan aileye yardım elini uzattı.
T.C. Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli şubesi hayırseverlerin bağışladıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. İlçeye bağlı Kuyucak mahallesinde kısa süre önce çıkan yangında evleri yanan ailenin imdadına Sevgi Eli yetişti.
Hayırseverlerin bağışlarını 16 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaştıran T.C. Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli şubesi, evleri yanan ailenin tüm eşyaları ile yenilenen evlerine geçerek, kendilerine sahip çıkan T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz.Levent Yıldırım’a teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.