Yangının yaralarını Büyükşehir saracak
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale İlçesindeki Anafartalar Mahallesi'nde Salı günü sabaha karşı meydana gelen talihsiz olayda aynı arsada bulunan baba Medeni Çakat ve oğlu Gökhan Çakat’a ait müstakil evlerde elektrik tesisatında meydana gelen kısa devre sonucu yangın çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığıekiplerinin hemenmüdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı talihsiz olayın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çakat ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Zolan, olayda can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek baba Medeni Çakat ve oğlu Gökhan Çakat’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Sevgi Eli devrede
Yangının yaralarının Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sarılacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, bu konuda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin hemen çalışmalara başladığını kaydetti. Ziyaretin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, aileye sağlanacak destekle ilgili işlem başlattı. Eşi ile yaşayan baba Medeni Çakatile eşi ve 2 çocuğu ile yaşayan Gökhan Çakat’akısa süre içerisinde destek sağlanacağı ifade edildi.
İlginizi Çekebilir
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.