© Haber Acıpayam 2022

Yaşlı kadın evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

 Denizli’de yalnız yaşayan yaşlı kadın, evinde çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti.
Yangın, Acıpayam ilçesi Kuzören Mahallesinde gece saatlerinde meydana geldi. Evde yalnız yaşayan 87 yaşındaki Kadriye Eskin’e ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa süre içerisinde alevleri kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin evde yapılan incelemelerde ise yaşlı kadının yanmış halde cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Eskin2in cansız bedeni Acıpayam Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Eskin’in cenazesi bugün Kuzören Mahallesinde toprağa verileceği öğrenilirken, yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin detaylı incelemelerinin ardından tespit edilecek.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER