© Haber Acıpayam 2022

YEŞİLYUVA'DA AYAKKABI TASARIM VE ÜRETİMİ PROGRAMININ AÇILMASINA YÖNELİK İLK ADIM ATILDI

YEŞİLYUVA'DA AYAKKABI TASARIM VE ÜRETİMİ PROGRAMININ AÇILMASINA YÖNELİK İLK ADIM ATILDI

Acıpayam'a bağlı Yeşilyuva mahallesinde   açılması planlanan Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Ayakkabı Tasarım ve Üretimi Programı için paydaşlarla görüşmeler hız kazandı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk Burak HAŞILOĞLU, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Tesis Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan AYDIN, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Senem TÜFEKÇİ ve beraberindeki ekip Yeşilyuva Yapı Kooperatifi Başkanı Arif ALAGÖZ ile açılması planlanan program ve Yeşilyuva'da ayakkabıcılığın geleceği üzerine üniversite destekli ticaret imkanları üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Yapılan paydaş görüşmesi etrafında, yöreye açılması planlanan programda, hem bölgesel ve ulusal hem de uluslararası çapta katma değer yaratacak ürünlerin üretilip pazarlanmasının önemine değinildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER