Yolcu otobüsü limon yüklü tıra arkadan çarptı; 1 ölü, 23 yaralı
ACIPAYAM Denizli’nin Bozkurt ilçesinde yolcu otobüsünün aynı yönde seyir halinde olan limon yüklü tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada otobüs şoförü hayatını kaybetti, 23 yolcu yaralandı.
Kaza, Bozkurt ilçesi Başçeşme Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli - Afyonkarahisar karayolu üzerinde seyir halinde olan ve Ankara’dan Muğla’nın Datça ilçesine gittiği belirtilen Kamil Koç firmasına ait Mukadder Balkın idaresindeki 48 DG 288 plakalı MAN marka yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halinde olan Süleyman T. hakimiyetindeki 66 LV 66 plakalı limon yüklü tıra süratle arkadan çaptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün ön tarafı hurdaya döndü. Tırdaki limonların karayoluna saçıldığı kazada, otobüsteki yolcular ise yerinden fırladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan yolcuları kurtarırken, sağlık ekipleri ise yoğun çaba sarf ederek müdahalelerde bulundu.
Otobüs sürücü hayatını kaybetti
Yaralı olan 23 yolcuyu çeşitli hastanelere kaldıran sağlık görevlileri, otobüs şoförü Balkın’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Başka kaza yaşanmaması için önlem alan ekipler, etrafa dağılan eşyaları teker teker topladı. Yaşanan kazanın ardından günün ağarmasıyla otobüs ve tır, vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.