Yukatel Denizlispor - Konyaspor maçının ardından
ACIPAYAMSüper Lig’in 4. haftasında Yukatel Denizlispor sahasında ağırladığı Konyaspor’a 1-0 mağlup oldu.
Süper Lig’in 4. haftasında Yukatel Denizlispor sahasında ağırladığı Konyaspor’a 1-0 mağlup oldu.
Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. ‘Milli maç arasının ardından iyi başlamak istiyorduk’ diyen Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Konyaspor maçının zor olacağını biliyorduk. Bu anlamda hazırladık. İlk yarı dengede gitti. Karşılıklı pozisyonlarımız vardı. Beklenmedik bir gol yedik. Hamleler yaptık ama çok istediklerimizi yapamadık. Niyetimiz, mücadelemiz iyiydi. Konyaspor’u tebrik ediyorum. Bizim adımıza beklenmedik mağlubiyet. Bunlar futbolun içinde var. Seyircimize çok teşekkür ediyorum. Ligin yenisiyiz ama her zaman yenmekte var, yenilmekte var. Mağlup olduk üzgünüz. Yarın sabah idmanımızın ardından önümüzdeki maça bakacağız” dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, “Geçen senenin şampiyonu bir takımla karşılaştık. Süper Lig'in son şampiyonunun kendi sahasında yenmiş, gol yememiş, seyircisi ile beraber, enerjik bir takım ile oynadık. İşimiz kolay değildi. Denizlispor moral açısında en yukarıda ise, biz güçlü gözükmüyorduk. Kaybetmiyorduk ama kazanma ile ilgili sıkıntımız vardı. İlk yarı her iki takımda öne geçecek fırsatları yakaladı. Öne geçtikten sonraki süreç biraz daha kırılgan oldu. Öne geçtikten sonra tekrar oyunu, kendi oyunumuza çevirmek için oyuncularımız yaptıkları mücadele 3 puan kadar değerliydi. Denizlispor’a Süper Lig hayırlı olsun” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.