© Haber Acıpayam 2022

Yurtta kalan korona virüslü eşini eve getirmek uğruna karantina yasağını deldi

Karabük’te, korona virüs (Covid-19) kapsamında temaslı olduğu için evinde karantinaya alınan Bülent A. (43), eşinin yurttaki karantina süresini kendisi gibi evinde geçirmesi talebinde bulunmak için İl Sağlık Müdürlüğüne gitti. Bülent A.’ya 3 bin 500 lira ceza kesilirken polis ekipleri eşliğinde evine götürüldü.


Karabük merkeze bağlı Cumayanı köyünde yaşayan özel güvenlik görevlisi Bülent A., geçen cumartesi günü rahatsızlanan eşi Sevgi A.’yı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Test sonucu pozitif çıkan Sevgi A. ve kendisi de temaslı olduğu için evinde karantinaya alınan Bülent A., yurttaki eşinin kendisi gibi karantina süresini evinde geçirmesi için İl Sağlık Müdürlüğüne gitti.


İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ile görüşen Bülent A., isteğinde ısrarcı oldu. Haber verilmesiyle İl Sağlık Müdürlüğüne gelen polis ekipleri, Bülent A.’yı müdürlük dışına çıkardı.


Bülent A.’ya 3 bin 500 lira ceza kesilirken polis ekipleri eşliğinde evine götürüldü.

İlginizi Çekebilir

17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Ertuğrul Güner; 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü dolayısıyla tansiyonun önemine vurgu yaptı.

Erzincanda Yenidoğan Canlandırma Programı eğitimi başladı

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde ve Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından koordine edilen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi başladı.

Bel fıtığı nedeniyle yürüyemeyen hasta ameliyat sonrası sağlığına kavuştu

Bel fıtığı nedeniyle yürüyememe şikayetiyle Lokman Hekim Van Hastanesine başvuran hasta, mikrocerrahi yöntemiyle yapılan başarılı ameliyatın sonucunda yeniden sağlığına kavuştu.

Adanada Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu yapıldı

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Sağlık Yerleşkesinde "Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu" gerçekleşti.

Tabela asıldı, yakında açılacak

Aydın’ın Efeler İlçesinde yapımı süren Şehir Hastanesinin kısa süre sonra açılacağı asılan tabela ile duyuruldu.

Karaciğer kanserlerinde yeni teknolojiler hayat kurtarıyor

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, kabızlık şikayeti ile başvuran 57 yaşındaki Cengiz Deligül’ün karaciğerindeki tehlikeli kitle yenilikçi bir yöntemle tedavi etti. Kullanılan mikrodalga enerjisiyle sayesinde, Deligül’ün sağlığına kavuşması yeni bir umut kapısı araladı.

TÜM HABERLER