“ZEKANA SES”
ACIPAYAMDenizli Özel Cerrahi hastanesi, “Zekana Ses Ver” projesi kapsamında Acıpayam ilçesi Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere; “Matematik ve Türkçe Temelli Zeka Oyunları” kitaplarını dağıttı.
Acıpayam Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteklediği, dezavantajlı bölgelerde bulunan tüm çocuklara ulaşmayı hedefleyen proje kapsamında Denizli Özel Cerrahi Hastanesi, Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim okulunda gerçekleşen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Özel Denizli Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit, belediye meclis üyeleri ve hastane yetkilileri katıldı.
Serkan Yürekli’nin imzasını taşıyan ve üstün potansiyele sahip çocukların keşfedilmesini sağlamayı hedefleyen kitapların dağıtımında konuşan Özel Denizli Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit, “Sağlık alanında vermiş olduğumuz hizmetlerin yanı sıra eğitime de destek vermekten gururluyuz. Cerrahi hastanesi olarak çocuklarımızın yüzünde bir gülümseme oluşturabilmek, onların eğitimine bir nebze de olsa katkı koyabilmek bizim için gurur verici bir olay. Burada bulunmaktan ve böyle bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz artarak devam edecek bize bu imkânı tanıyan ilçe protokolümüz, Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim okulu müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz ‘’dedi.
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.