“ZEKANA SES”
ACIPAYAMDenizli Özel Cerrahi hastanesi, “Zekana Ses Ver” projesi kapsamında Acıpayam ilçesi Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere; “Matematik ve Türkçe Temelli Zeka Oyunları” kitaplarını dağıttı.
Acıpayam Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteklediği, dezavantajlı bölgelerde bulunan tüm çocuklara ulaşmayı hedefleyen proje kapsamında Denizli Özel Cerrahi Hastanesi, Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim okulunda gerçekleşen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Özel Denizli Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit, belediye meclis üyeleri ve hastane yetkilileri katıldı.
Serkan Yürekli’nin imzasını taşıyan ve üstün potansiyele sahip çocukların keşfedilmesini sağlamayı hedefleyen kitapların dağıtımında konuşan Özel Denizli Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit, “Sağlık alanında vermiş olduğumuz hizmetlerin yanı sıra eğitime de destek vermekten gururluyuz. Cerrahi hastanesi olarak çocuklarımızın yüzünde bir gülümseme oluşturabilmek, onların eğitimine bir nebze de olsa katkı koyabilmek bizim için gurur verici bir olay. Burada bulunmaktan ve böyle bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz artarak devam edecek bize bu imkânı tanıyan ilçe protokolümüz, Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim okulu müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz ‘’dedi.
İlginizi Çekebilir
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Sobadan zehirlenen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde yalnız yaşayan 66 yaşındaki yaşlı adam sobadan sızan karbon monoksit gazı nedeniyle yaşamını yitirdi.
Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı
Denizli’de eğlence mekânından çıkan 56 yaşındaki öğretmen, kendisini eve bırakan arkadaşının geri manevra yaptığı otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.
Denizlili halterci Hakan Dağ Türkiye şampiyonu
Türkiye Halter Federasyonu’nun 2026 yılındaki ilk organizasyonu olan Bedensel Engelliler Büyükler Kulüpler ile Büyükler-Gençler Ferdî Türkiye Halter Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil eden sporcu Hakan Dağ, 150 kilogram kaldırarak kendi sıkletinde Türkiye Şampiyonu olurken, aynı zamanda bu derecesiyle Türkiye Rekorunu da kırdı.
Keklik ve tavşan avı yasaklandı
Buldan Kara Avcılar Derneği, keklik ve yaban tavşanı avının 18 Ocak 2026 itibarıyla kapandığını duyurarak, sürdürülebilir yaban hayatı için vatandaşları yasa dışı avcılığa karşı duyarlı olmaya çağırısında bulundu.
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.