© Haber Acıpayam 2022

Zincir markette vurulan kadının sağlık durumu iyi

Denizli’de alışveriş için gittiği zincir markette, barışma talebini geri çevirdiği kocası tarafından başından vurulan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde bulunan zincir markette meydana gelen olayda; eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle evden ayrılıp 5 ay önce boşanma davası açan iki çocuk annesi Elif Ulubey (47), kendisini takip eden kocası Ahmet Ulubey (52) ile karşılaşmasının ardından karı koca arasında tartışma yaşadı. Barışmak istediği eşini baş başa konuşmak için kendisiyle birlikte gelmeye ikna edemeyen Ahmet Ulubey, yanında getirdiği tabancasını çıkartıp marketteki müşteriler ve çalışanların gözü önünde Elif Ulubey'in kafasına doğru ateş etti. Elif Ulubey, kanlar içerisinde yere yığılırken, eşinin öldüğünü zanneden Ahmet Ulubey daha sonra silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Boşanmak istediği kocası tarafından onlarca kişinin gözü önünde vurulan Elif Ulubey, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Elif Ulubey'e sıkılan kurşunun başını ve kulağını sıyırarak geçtiği, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 2 çocuk annesi Elif Ulubey'in şiddet gördüğü iddiasıyla 5 ay önce evi terk edip boşanma davası açtığı, ayrıca kendisine zarar vermesinden endişe ettiği kocasına 3 ayrı koruma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Şehirler arası yolcu otobüslerinde şoför olarak çalışan Ahmet Ulubey'in cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

TÜM HABERLER