ACIPAYAM HAYVAN PAZARINA DEZENFEKSİYON ÜNİTESİ KAZANDIRILACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ACIPAYAM HAYVAN PAZARINA DEZENFEKSİYON ÜNİTESİ KAZANDIRILACAK
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU ve Havyan Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Mehmet ATMACIOĞLU, Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti.
 Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU ve Havyan Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Mehmet ATMACIOĞLU, Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti.


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU, hafta içi hayvan sağlık raporları Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarından İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Veteriner Hekimlerince hayvanlar görülerek ve dezenfeksiyonu uygulandıktan sonra raporlarının düzenlendiğini söyledi.

ÇİZMECİOĞLU, Ülkemizde bugün tarihi itibariyle 240 bin adet büyükbaş hayvan
olduğunu, bunun da 50 bin adedinin ACIPAYAM’da yaşadığını bu rakamında ülkemiz
genelindeki  canlı büyükbaş hayvan varlığının 5/1’i denk geldiğini belirtti.

Ayrıca Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarının bölgede potansiyelli pazarlar içersinde olduğunu, yapılan ziyarette pazarın dezenfeksiyon uygulamasının modern dezenfeksiyon ünitesinde yapılmasını denetim tutanağında belirterek, bu modern projesinin yapılması için Acıpayam Belediye Başkanına detaylı  rapor sundu.

Buradaki ziyaretin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU, Havyan Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim  Mehmet ATMACIOĞLU ve Belediye Veteriner Hekimi Uğur TOSCALI, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN projeyi inceleyerek Veteriner Hekim Uğur TOSCALI' ya talimat vererek,projenin en kısa zamanda faaliyete geçirilmesini istedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DENİZLİ’DE 104 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIÖnceki Haber

DENİZLİ’DE 104 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Denizli Valisi Demir: Yeni okullar öğrenciye büyük motivasyon sağlıyorSonraki Haber

Denizli Valisi Demir: Yeni okullar öğren...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!