ACIPAYAM KİTAP FUARI AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acıpayam Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Acıpayam Belediyesinin öncülük ettiği, Kaynak Kültür Yayın evinin organize ettiği Acıpayam Kitap Fuarı renkli bir açılışa sahne oldu.HABERİN VİDEOSU EN ALTTADIR.... İYİ SEYİRLER .....

 Acıpayam merkez ve Beldelerinde öğrenim gören öğrencilerin katıldığı kitap fuarının açılışına; Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Ak Parti İl Başkanı Avni ÖRKİ,  İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin  AKGÜL ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, belde belediye başkanları, daire ve kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci ile davetliler katıldı.

Kaynak Kültür yayınlarının organize ettiği Acıpayam Kitap Fuarının açılışında ilk sözü alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK: “İlkini gerçekleştirdiğimiz fuarın geleneksel hale gelmesini temenni ediyoruz. Katkılarından dolayı Kaymakamlığımıza, Acıpayam Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdüründen sonra konuşmasını yapan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN:  “Acıpayam yine ilklerden birini yaşamaktadır. 24 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz 1. Acıpayam Çocuk Şenliği ardından, ertelemek zorunda kaldığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında planladığımız Gençlik Festivalini ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz. Bugün de açılışını yaptığımız Kitap fuarının çocuklarımız ve gençlerimiz için faydalı olacağına inanıyoruz.  Kitap fuarının açılmasında öncülük etmek bizim için bir gururdur. Acıpayam, kitap okuma oranı en yüksek olan ilçelerden bir tanesidir. Bu fuarda emeği geçen herkese teşekkür eder ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim.” Dedi.

 

Açılışta Konuşma yapan Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR: “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve açılışını yaptığımız fuarın hayırlı olmasını, geleneksel hale getirilmesini diliyoruz. Toplumda okuma bilincini geliştirmek temel vazifemizdir. Belediyemize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Hisar İlk ve ortaokulu öğrencileri halkoyunları gösterisi sundu. Halk oyunları gösterisinden sonra protokol üyeleri kurdeleyi kesti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar 21 – 22 – 23 – 24 – 25 – 26 Mayıs Tarihlerinde saat 10:00 ila 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 














 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İNTERNETİN YENİ FENOMENİ OLMAYA ADAYÖnceki Haber

İNTERNETİN YENİ FENOMENİ OLMAYA ADAY

Denizli'de sentetik buz pisti ve spor kompleksi yapılıyorSonraki Haber

Denizli'de sentetik buz pisti ve spor ko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!