ACIPAYAM'DA AKADEMİK YIL AÇILIŞI YAPILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ACIPAYAM'DA AKADEMİK YIL AÇILIŞI YAPILDI
Pamukkale üniversitesi Acıpayam meslek yüksek okulu 2014 - 2015 akademik yılı açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
 Pamukkale üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksek Okulu 2014 - 2015 akademik yılı açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Acıpayam Meslek Yüksek Okulunda yapılan törene Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, AK Parti Acıpayam ilçe Başkanı Veteriner Hekim İdris Oktay, PAÜ Acıpayam MYO (Meslek Yüksek Okulu) müdürü Doç.Dr. Özgür Kasım Aydemir, akademisyenler ve yüksek okul öğrencileri katıldı. 

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. Özgür  Kasım Aydemir yaptığı konuşmada, ‘’ Pamukkale Üniversite Acıpayam Meslek Yüksek Okulu; Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü bünyesindeki Süt ve Besi Hayvancılığı programını, Bankacılık ve Finans Bölümü Bünyesinde Maliye programını, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü bünyesindeki Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Çağrı Merkezi Hizmetleri pragramlarını, Gıda İşletme Bölümü bünyesindeki Süt ve Ürünleri Teknolojisi programını ve son olarak Veterinerlik Bölümü bünyesindeki Laborant Veterinerlik programını bünyesinde barındırmaktadır.

Bugün Acıpayam Meslek Yüksek Okulu, Sayın rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI hocamızın koymuş olduğu başarı çıtasını tercihlerdeki % 100 doluluk oranı ile yakalamış ve öğrenci sayısını 432’ye çıkarmıştır.

Yüksek okulumuzun bu verimliliğe ulaşmasında desteklerini esirgemeyen Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar’a, öğrencilerimizin derdini kendine dert edinerek ilgisini ve yardımını her an hissetiren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a, sevgi temelli bir iletişimle bilgi aktaran, seçkin ve dinamik akademik  kadromuza ve deneyimli idari personelimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN; ‘’ Bu kadar kalabalık bir topluluğu özellikle öğrenci kardeşlerimizi  bir arada görmek Acıpayam Belediye Başkanı olarak beni heyecanlandırıyor. Yüksek okulumuzda şu anda yüksek okulumuzun yolu öğrencilerle dolmaya başladı. Yüce Atatürk’ün söylediği gibi ‘’ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’’ sözünün buralarda geçerli olduğu gördükçe mutlu oluyorum.  Ülkemiz bilim yolunda daha nice güzelliklere imza atacaktır’’ dedi.
Acıpayam ve yurt olarak eksikleri olduğunu ifade eden Şevkan, yurt konusunda gelecek yıl  Kredi Yurtlar Kurumunun (KYK) desteğiyle daha güzel yurtlarınızın olacağını ifade etti.
Şevkan sözlerine şöyle devam etti: ‘’Okullumuzun çiçekleri olan öğrencilerimiz siz bizim destanlarımızsınız, siz bizim kardeşlerimizsiniz. Memleketlerinize gittiğiniz zaman ailelerinize selam söyleyin. Sizler bizlere emanetsiniz.  Belediyemizin kapıları sizlere 24 saat açık. Size telefon kadar uzağız. Eğitim kurumlarımız bizim için önemli. 2014-2015  Eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize ,öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, eğitim kurumlarına gönül veren hocalarımıza saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR; "Eğitim anlamında Denizli ve Türkiye’de ilçemizin başarılı olmasını istiyoruz. Acıpayam’ın eğitimde bir numara olma özelliği geçmişten beri biliniyor. Okulumuzun ekonomik, sosyal ve kültürel olarak katkısı ilçemizin yüksek öğretim şehri olduğunu göstermeye başladı. Başarılı, huzurlu eğitim-öğretim yılı geçirmemiz dileklerimle gençlerimize başarılar diliyorum." dedi. 


Pamukkale Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Pamukkale Üniversitesi, yükseköğretim okullaşma oranının yükseltildiği ve her yerde çağın önceliklerini dikkate alan, alışılmışın ötesinde bir okul algısını bitirerek, yüksekokullaşmayı ilçelerine taşıyan nadir üniversitelerden biridir. 2014-2015 PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksek Okulumuzun akademik yılının hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.
Konuşmaların ardından Grup Nefes tarafından müzik dinletisi sunuldu.
Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının açılış töreni verilen kokteyl ile sona erdi.
















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DTO’DAN 3 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMIÖnceki Haber

DTO’DAN 3 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

ACIPAYAM'I YASA BOĞDUN OĞUZCANSonraki Haber

ACIPAYAM'I YASA BOĞDUN OĞUZCAN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!