ACIPAYAM'DA HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ACIPAYAM'DA HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI
Acıpayam Devlet Hastanesi ve Acıpayam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi‘nin birlikte hazırlamış oldukları 12 Mayıs Hemşireler Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.
Acıpayam Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen programa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail GÜDÜL, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM, İlçe Emniyet Müdürü Rahmi UĞURLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zühtü DAĞTEKİN, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mustafa  ŞAHİN, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü  Mehmet SELÇUK, Mal  Müdürü Mustafa EKİNCİ,  Orman  İşletme Müdürü  Halil ÖZDEMİR, Acıpayam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet BAŞDOĞAN, okul müdürleri, hastane personeli ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını Acıpayam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet BAŞDOĞAN yaptı. Başdoğan yaptığı konuşmada hemşireliğin sevgi ve şefkate dayalı bir meslek olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: " Hemşirelik; tarihi çok eskilere dayanan, temelinde insan sevgisi, şefkat bilgi ve yoğrulmuş kutsal bir meslek olduğunu ifade eden BAŞDOĞAN, özveriyle hizmet veren meslek mensuplarına teşekkürlerimi sunar, tüm hemşirelerimizin hemşireler gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar diliyorum. İlk yılımızda okulumuzda bizlere destek olan başta Acıpayam Kaymakamımız Uğur KALKAR’a, Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK’a, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mustafa  ŞAHİN’e, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zühtü DAĞTEKİN’e okulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hilal DEMİRAY yaptı.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci tarafından şiirler, gösteri ve müzik dinletisi sunuldu.

Hemşirelik Haftası nedeniyle Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci tarafından hastanede çekilen video ve slayt gösterileri, Acıpayam protokolünün hemşirelik haftası ile ilgili mesajları sunuldu.

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinden oluşan Halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı.

Hastane Kalite Yönetimi birimi tarafından hastanede gerçekleştirilen ankette Hemşire ve ebelerden sabırlı, özverili, hoşgörülü gibi 14 farklı kategoride yılın ‘’EN’’ leri  olan hemşire ve ebelere belgeleri protokol tarafından verildi.

Acıpayam Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin ‘’ Yaşamak İstiyorum’’ projesi kapsamında ilçe genelinde düzenlenen ‘’ Benim Dünyamda 112’’ konulu resim, şiir ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afet mağduru çiftçiye müjdeÖnceki Haber

Afet mağduru çiftçiye müjde

ÇİFTÇİYE EKİPMAN DESTEĞİSonraki Haber

ÇİFTÇİYE EKİPMAN DESTEĞİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!