ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK
ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAKDenizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, faaliyete geçtiği ilk günden bu yana 6 bin vatandaşa hizmet verdi.
 ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, faaliyete geçtiği ilk günden bu yana 6 bin vatandaşa hizmet verdi.
 “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ile Acıpayam, Tavas, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesi vatandaşlara hizmet veriyor. Bu kapsamda Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete girdiği ilk günden itibaren Acıpayamlılar ve çevre ilçelerden yoğun ilgi görmeye başladı. Spor kurslarının başladığı ilk ilçe olma özelliği taşıyan Acıpayam’da bugüne kadar yüzme kursuna 6 bin kursiyer kayıt yaptırdı. Çocuk, kadın, yetişkin ücretsiz yüzme kursları ile serbest zaman olmak üzere hizmet veren Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin sadece Acıpayam’a değil, çevre ilçe ve mahallelere de hizmet verdiğini açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Acıpayam'da yüzme bilmeyen kalmayacak" diye konuştu.
"Ortak sevdamız Acıpayam, ortak sevdamız Denizli" 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sözünü hatırlatarak, "Bugün Denizli merkezimizde verdiğimiz yüzme kursumuzun aynısı Acıpayam ilçemizde de var. Çevre mahalle ve ilçelerimizden de bu güzel tesisimize yoğun talep var" dedi. Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımız refah ve huzur içerisinde yaşamalarına olanak sağlayacak, talep ettikleri her ne varsa yapmaya, onların mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya gayret ediyoruz. Çünkü ortak sevdamız Acıpayam, ortak sevdamız Denizli" dedi. 
Artık acı haberler almayalım"
"Acıpayam'da yüzme bilmeyen kimse kalmasın" diyen Başkan Osman Zolan, "Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz herkes yüzme öğrensin. Özellikle sıcak yaz günlerinde göllerde, derelerde, tehlikeli sularda vatandaşımız serinlemek için suya girip hayatını tehlikeye atmasın. Bu güzel tesislerimizde, yaz-kış demeden her mevsim hocalarımızın gözetiminde yüzsün. Artık acı haberler almayalım” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Gururluyuz"Önceki Haber

"Gururluyuz"

Büyük Önder Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 88. yılı anıldıSonraki Haber

Büyük Önder Atatürk'ün Denizli'ye gelişi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!