Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Yeşilyuva Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Yeşilyuva Mahallesinde İncelemelerde Bulundu
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallerde yapılan ve yapılacak hizmetleri inceleme gezilerine Yeşilyuva Mahallesi ile devam etti.
 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde  teknik incelemelerine devam ediyor.

Başkan Şevkan, Çarşamba sabahının ilk saatlerinde Belediye otobüsü ile teknik ekibini de yanına alarak Yeşilyuva mahallesinde incelemelerde bulundu.

Yeşilyuva mahallesinde ilk olarak mahalle kahvehanesinde çay sohbeti ve istişarelerle başlayan  Başkan  Şevkan ve teknik ekibi ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları devam eden Kapalı Pazaryeri  ile Belediye tarafından çalışmaların sonlarına yaklaşıldığı Yeşilyuva Atatürk İlkokulunda istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şevkan ve teknik ekibi, Belediye tarafından Harman Yeri olarak bilinen alanda devam eden park alanında da incelemelerde bulunarak çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit Şemsi Yılmaz Anaokulu ve Şehit Üsteğmen Ahmet Şevki Evin Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Şevkan, burada idare yetkililerden okulların eksikleri konusunda bilgi aldı.

Başkan Şevkan ve ekibi Yeşilyuva mahallesinin sokaklarını adım adım dolaşarak burada bulunan mahalle halkı ile de sohbet etti.

Mahalle halkının yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Şevkan ve ekibi,emekli öğretmen Bekir Caner’in evinin altında oluşturduğu kitaplığı ve maket müzesini ziyaret etti.

Başkan Şevkan ve ekibi, Özel Yeşilyuva Hacı Emine- Necati Yatağan Süleymaniye Ortaokul Erkek Talebe Yurdu, Yeşilyuva Sağlık Ocağı, Belediye tarafından ıslah ve çevre düzenlemesi yapılan Kuyruk Deresi, Yeşilyuva Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi ve Yeşilyuva-Kuyucak mahallelerini birbirine bağlayan yolda bulunan ormanlık alanda projesi devam eden ve aile yeri olarak planlanan alanda incelemelerde de bulundu.

 

Başkan Şevkan ve ekibinin 8 saatlik Yeşilyuva gezisine mahalle muhtarı Halil Nigari Sarı ve meclis üyesi Ömer Yalçındağ eşlik etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli’de araç sayısı 403 bin 646’ya ulaştıÖnceki Haber

Denizli’de araç sayısı 403 bin 646’ya ul...

HİSARCIKLIOĞLU NEFES KREDİSİNİN MÜJDESİNİ VERDİSonraki Haber

HİSARCIKLIOĞLU NEFES KREDİSİNİN MÜJDESİN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!