Anadolu Denizli’de toplanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Denizli’de toplanıyor
Denizli’de yeni kurulan Denizli Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği toplumun birlik ve beraberlik içinde yaşaması ve sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlıyor.
 Denizli Anadolu Yardımlaşma Derneği Başkanı Cesim Koçyiğit, Anadolu’nun her bir köşesinden gelip Denizli’de yaşayan vatandaşları bir araya getirmek amacında olduklarını söyledi. Anadolu’nun her ilinden gelip Denizli’de yaşamaya başlayan vatandaşları bir araya getirmek, kaynaştırmak ve sosyal sorumluluk projeleri ile birlik ve beraberliğini sağlamak için bir grup duyarlı vatandaş tarafından kurulan Denizli Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli’de yaşayan Anadolu illerindeki vatandaşları bir araya getiriyor. 

81 İLDEN ÜYE OLACAK 
Derneğin ilk istişare toplantısını Esin Otelde düzenleyen dernek üyeleri yol haritasını belirlemek için üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Dernek çalışmalar hakkında bilgi veren Denizli Anadolu Yardımlaşma Derneği Başkanı Cesim Koçyiğit derneğe her ilden vatandaşların üye olacağını ve herkesi kucaklayan bir dernek olduklarını belirterek, “Bizler Anadolu’nun her köşesinden, köyünden, ilçesinden gelmiş yada Denizli’nin yerlisi olan herkesi bir araya getirmek istiyoruz. Doyduğumuz memleketimiz olan Denizli’de gerek gelenek ve göreneklerin yaşatılması, ortak paydaların paylaşılması için birlik ve beraberlik içinde güzel projelere imza atacağız. Amacımız 81 ilden gelip Denizli’de yaşayan her vatandaşımızı derneğimize üye yapmaktır” dedi. 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ HAYATA GEÇECEK 
Özellikle sosyal sorumluluk projeleri adından sıkça söz ettirilen bir dernek olacaklarını belirten Başkan Cesim Koçyiğit “Derneğimiz insan odaklı ve sorunları çözmek amacıyla faaliyet gösterecektir. Sıkıntılar, sorunlar birlik ve beraberlik içinde çözülecek. Derneğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile hedefleri ile adından sıkça söz ettirecektir. 

Sağlıklı bir toplumsal yapının, toplumsal refah ve huzurun sağlanmasında büyük rolü olan yoksullukla mücadele, oldukça önemli ve hassas bir alandır. Kenar semtlerde göç eden ailelerin korunması eğitilmesi ve bu ailelerin okuyan çocuklarına gerekli maddi ve manevi desteğin verilmesinin daha yararlı olacağına inanıyoruz. Önceliğimiz okuyan başarılı öğrencilerimize eğitimlerine maddi ve manevi anlamda destek vermek, mezun olanlara da resmi kurumlarda ve özel sektörlerde iş imkânı sağlamayı hedefliyoruz. 

Gençlerimizin topluma örnek bireyler olmalarını desteklemek, her ne sebeple olursa olsun suça karışmış veya suç işlemiş gençlerimizi devletimizin ilgili kurumlarıyla iş birliği kurup onların yaşadıkları toplumda, üretken konuma getirip topluma katkısı olan örnek gösterilecek gençlerimizin yetiştirilmesine destek olmaktır.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK 
Derneğin adını duyan, destek vermek isteyen, üye olmak isteyen, proje sunmak isteyen Mevlana’nın dediği gibi “Gel Ne Olursan Ol yine Gel” felsefesi ile kapımız herkese açıktır. Biz insanlarımıza hizmet, sıkıntılara çözüm, derdine çare, mutluluğuna ortak olmak için bu yola çıktık. Bu yolda bize destek vermek için herkesi derneğimize davet ediyoruz” dedi.

İlk toplantı sonrası oluşan Denizli Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ise şöyle oluştu: Kurucu Başkan Cesim Koçyiğit, Başkan Yardımcısı Kemal Dağ, Başkan Yardımcısı Yusuf Gündüz, Genel Sekreter Berhan Çevik, Veli Kalkan, Hamit Arslan, Cesim Çakır, Mehmet Yavuz, Suat Gedik, Erol Kaya, Ali Erdem

Danışma Kurulu: Uğur Erdoğan, Taner Atilla, Hasan Türkmen, Taner İzgi, Kamuran Taştan, Adem Erdağı, Kutbettin Özturan, Nevras Akan, Adem Çetinkaya, İhsan Sancar
Onursal Kurulu: Alaattin Şahin, Salih Kaya, Nuri Çetin, Kemal Koçyiğit, Ahmet Selvi, Metin Dağ, Yıldırım Kaya, Halis Yılmaz, Kenan Yıldız, Adnan Aktay, İsmail Şahin, Hayri Güneş

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çok doğum yapan kadınlarda idrar kaçırmaÖnceki Haber

Çok doğum yapan kadınlarda idrar kaçırma

Muharip Gaziler Derneği: Ülkemiz için sağlıklı olan neyse onu yapsınlarSonraki Haber

Muharip Gaziler Derneği: Ülkemiz için sa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!