BAŞKAN ŞEVKAN AKALAN BARAJINI İNCELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ŞEVKAN AKALAN BARAJINI İNCELEDİ
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve beraberindeki kalabalık heyet yapımı devam eden Akalan Barajında incelemelerde bulundu.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'a  Akalan Barajı incelemelerinde İl Genel Meclisi Üyeleri Fikret Gümüş, Mahmut DOKUMACI, Acıpayam Devlet Su İşleri Müdürü Selçuk ÇAKAR, Acıpayam Sulama Birliği Başkanı Kadir TIKAÇ ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Heyet Acıpayam Devlet Su İşleri Müdürü Selçuk ÇAKAR’dan barajda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan ŞEVKAN incelemeler sonunda yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Heyecan verici bir olay. Ciddi anlamda yol katedildiğini gördük. Dipsavak dedikleri tünel yerinden girerek Dolusavak tahliye alanından inerek geniş bir arazi üzerine oturan barajı gezdik.

Büyüklerin her zaman dilinden  düşürmedikleri "Allah devletimize zeval vermesin" sözü çok doğru. Özellikle bu yüce Türk devletine zeval vermesin. Akalan’lı kardeşlerimizin şahsında tüm Acıpayam’lıları kutluyorum. 50 yıllık bir hasret bitmek üzere.

Bakanımıza ve ekibine, DSİ yetkililerimize, bir önceki Aydın Bölge Müdürümüz Ali Rıza DİNİZ’e, şimdiki müdürümüz Kaya YILDIZ beye ve ekiplerine, Denizli Şube Müdürümüz Muhittin beye ve ekibine, özellikle Acıpayam DSİ müdürümüz Selçuk ÇAKAR ve arkadaşlarına teşekkür ederim.

Ayrıca Acıpayam’da sorumluluğu alan şirketimizin mühendis, teknik adam ve işçilerin sonsuz teşekkür ederim. Emeklerine ve yüreklerine sağlık.

Siyasi olarak veya bir gönül eri olarak bu işin içinde olan milletvekillerimize, ilçedeki siyasi arkadaşlarımıza ve tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.
Yaklaşık 50 yıldan bu yana incelenmesi, projelendirilmesi kısacası bugünlere gelene kadar emeği geçmiş birçok isimsiz kahramanlar var onlara da teşekkürlerimi iletiyorum. "



























  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli’de 11 kilo 322 gram kubar esrar ele geçirildiÖnceki Haber

Denizli’de 11 kilo 322 gram kubar esrar...

Noel ayininde polislerden çiçek ve çikolata ikramıSonraki Haber

Noel ayininde polislerden çiçek ve çikol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!