BAŞKAN ŞEVKAN: “ENGELLERİ KALDIRIYORUZ“

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ŞEVKAN: “ENGELLERİ KALDIRIYORUZ“
Acıpayam Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Eski Toprak Mahsulleri Ofisi yanındaki parka yaptırılan Engelliler derneği binası inşaat çalışmaları devam ediyor.
 İnşaatı devam eden parkta engelli vatandaşlar için her şey düşünülmüş durumda. Peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılarak engelli vatandaşların  rahatça vakit geçirebilecekleri park yakın bir zamanda hizmete sunulacak.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN:

"Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle inşaatı devam eden engelliler parkını hep birlikte açacağız. O parkta hep beraber oturacağız çünkü bizim ayrımız gayrımız yok, siz değerli kardeşlerimiz bizi nerede görmek isterse nöbetteki er gibi orada hazır orda bulunacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir.

Acıpayam’da hiçbir engelli kardeşimin ulaşamayacağı bir yer kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelsiz bir parkla kendilerine ait mekanda engelsizce bir gün geçirmenin tadına varacaklar. Engelliler parkımızda onlardan biri. Engelliler parkının yapımında bizlere destek sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN ve ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR:

"Acıpayam da yeşeren hayallerimiz ve umutlarımız var. Acıpayam Engelliler Derneği artık daha halkla iç içe, aydınlık yüzleri ve umutları canlandırabileceği bir mekâna kavuşuyor. Acıpayam Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hulusi ŞEVKAN’ ın destek ve katkılarıyla engelli parkımızda hayata tutunma konusunda güzel günler geçireceğimiz güzel bir mekânın temelleri yükseliyor.

Artık engelliler Acıpayam’a geldiklerinde veya canları dışarıya çıkıp benim diyebilecekleri doğayla iç içe olan dernek merkezimiz de ve parkımızda sıcacık dertlerini paylaşabilecekleri güzel bir gün geçirebilecekleri mekâna kavuşmanın heyecanıyla kurulduğumuz günden bu yana bizi yalnız bırakmayan Acıpayam Halkına ve Sayın Belediye Başkanımıza engelliler adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Parkımızda sizlerle iç içe olarak duygu paydaşlığı yapmak istiyoruz’’  dedi.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşitme Engelli Öğrencilerden Başkan Zolan’a Teşekkür ZiyaretiÖnceki Haber

İşitme Engelli Öğrencilerden Başkan Zola...

Denizli’de 11 kilo 322 gram kubar esrar ele geçirildiSonraki Haber

Denizli’de 11 kilo 322 gram kubar esrar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!