Başkan Zolan: Çocuklarımızın dünyadaki rakiplerinden önde olmasına çalışıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zolan: Çocuklarımızın dünyadaki rakiplerinden önde olmasına çalışıyoruz
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacakları fedakârlık olmadığını, öğrencileri bilim ve teknolojinin imkânlarından faydalandırarak dünyadaki rakiplerinden bir adım önde olabilmeleri için çalıştıklarını...
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacakları fedakârlık olmadığını, öğrencileri bilim ve teknolojinin imkânlarından faydalandırarak dünyadaki rakiplerinden bir adım önde olabilmeleri için çalıştıklarını söyledi. Zolan, Karaman Bilgievi ve Kurs Merkezi’ndeki öğrencilerin velileriyle biraraya geldi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Zolan, “Biz çocukların ve gençlerin eğitimine ayrı bir önem veriyoruz. Bu konuda birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün sayısı sekize ulaşan bilgievi ve kurs merkezlerimiz de en önemsediğimiz projelerimizden. Şu an Denizli’nin farklı bölgelerinde hizmet veren bu kurumlarımız, tam kapasiteyle çalışıyor. Sayısının arttırılması için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. Eğitimin çok önemli olduğunu ifade eden Zolan, “Geleceğin Türkiye’si, çocuklarımızın ve gençlerimizin elinde şekillenecek. Denizli Belediyesi olarak okul yaptırmak, kitap ve eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz. Bu kurumlarımız, çalışan anne ve babaların gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilecekleri bir yapıya sahip. Çocuklarımızın önüne seçenek koymak zorunda olduğumuzu bildiğimiz için böyle bir kurumu oluşturduk. Aksi takdirde televizyon, bilgisayar gibi unsurlarla vakitlerinin büyük kısmını boşa geçirecekler. Burada değerli öğretmenleri eşliğinde ders çalışıyorlar, ilgi alanlarına göre eğitim alıyorlar, en önemlisi de sosyalleşiyorlar.” diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YEŞİLDERE'Lİ KAMİLE ÖZTÜRKMEN HONAZ'A DEFNEDİLECEKÖnceki Haber

YEŞİLDERE'Lİ KAMİLE ÖZTÜRKMEN HONAZ'A DE...

MEDYADA ACIPAYAM'IN YILDIZI PARLIYOR....Sonraki Haber

MEDYADA ACIPAYAM'IN YILDIZI PARLIYOR....

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!