Başkan Zolan'a Baba Ocağında Yoğun İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zolan'a Baba Ocağında Yoğun İlgi
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları’ kapsamında bu kez baba ocağı Tavas’ta hemşehrileri ile buluştu. Başkan Zolan, ilçe gezilerinin 8. durağı olan Tavas’ta da her yerde olduğu gibi büyük coşku ile karşılandı.
 Tavas Garipköy'de doğup büyüyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları’ kapsamında bu kez hemşehrileri ile buluştu. Gittiği her yerde olduğu gibi Tavas’ta da büyük coşku ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, ilçe merkezinde yaptığı gezide esnafları ziyaret etti ve hayırlı işler diledi.
  Başkan Zolan’ın Tavas gezisinin ilk durağı Tavas Kaymakamlığı oldu. Tavas Kaymakamı Muhittin Gülerin ilçe hakkında bilgi verdiği buluşmada, Başkan Zolan büyükşehirin Tavas’a kazanımlarını aktardı. Tavas’ın en büyük sorunlarından birinin göç olduğuna dikkat çeken Başkan Zolan; “ Tavas’ın en büyük probleminin şehirlere göç olduğunu biliyorum. Nüfus kaybının önüne geçmek için büyükşehirin getirilerini devreye sokacağız. İnsanları yaşadıkları yerde mutlu etmeye çalışarak, hizmetleri ayaklarına getirerek göçün önüne geçeceğiz. Hatta eminim ki büyükşehir hizmetleri ilçeye geriye dönüşü sağlayacak” dedi.
 Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Tavas gezisinde bir sonraki durağı Tavas Belediyesi oldu. Başkan Mehmet Karabay, Denizli gibi Tavas’ında şehircilik anlamında çok ilerlediğini belirterek; “Tavas’ta inanılmaz çalışmalar yaptık. Tavas; kurumsallık, belediyecilik ve şehircilik anlamında çok üst seviyeye çıktı. Burada başımız dik bir şekilde dolaşıyoruz. Denizli’nin geleceğinin büyükşehir ile değişeceğine inanıyorum. Denizli Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları takdirle izliyor ve örnek alıyoruz” dedi.
  Başkan Zolan ise Denizli Belediyesi’nin çalışmalarının izleniyor ve örnek alınıyor olmasından dolayı gurur duyduklarını dile getirdi. Başkan Zolan, Büyükşehirle birlikte bu çalışmaların tüm Denizli’ye, Tavas’ın tüm belde, köy ve mahallelerine götürüleceğini söyledi.
  Gün boyunca Tavas’ta esnafları ziyaret eden ve vatandaşlar ile hasbihal eden Başkan Zolan, günün sonunda ise Tavas Şöförler Odası Toplantı Salonu’nda yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda büyükşehire ilişkin bilgiler aktardı. Tavas’a bağlı beldelerin belediye başkanları ile köy muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Başkan Zolan, “Bu ziyaretimizin esas amacı; kafalardaki Büyükşehir ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmak ve ilçe, belde ve köylerin ihtiyaçlarını belirlemektir. Biz Denizli’nin tüm ilçelerine giderek ihtiyaçları yerinde görmek istedik. Tavas’a da gelerek Tavas’ın, beldelerinin ve köylerinin öncelikli sorunlarını tespit etmek istedik. 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi bu sorunların hepsini tespit etmek istiyoruz. Çünkü bu bize zaman kazandıracak. Sorunlar öncelik sırasına göre tespit edilerek, Büyükşehir ile birlikte bu sorunlar bir bir çözülecek. Bizim ziyaretlerimizin ardından buraya teknik ekiplerimiz gelecek ve burada tespitler yapacaklar. Çözülmesi gereken sorunların planlamasını şimdiden yapacağız” dedi. 
   Bunun en az kendilerine bir yıllık bir zaman kazandıracağını belirten Zolan, “Bizim kaybedecek zamanımız yok. Büyükşehir ile birlikte Denizli merkezde ne varsa ilçe, belde ve köylere de aynı hizmetler yapılacak. Büyükşehir Denizli’nin ufkunu daha da genişletecek. Büyükşehir’le Denizli kazanacak, Tavas kazanacak” dedi
  Başkan Osman Zolan, toplantıdaki konuşmasının ardından katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pide Salonlarına Sıkı DenetimÖnceki Haber

Pide Salonlarına Sıkı Denetim

KINALI KUZULAR PAZAR GÜNÜ ACIPAYAM'DASonraki Haber

KINALI KUZULAR PAZAR GÜNÜ ACIPAYAM'DA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!