DAĞ EKİBİYLE AYAKKABICILARI DİNLEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAĞ EKİBİYLE AYAKKABICILARI DİNLEDİ
Ak Parti Acıpayam ilçe başkanı Hüseyin Dağ beraberindeki heyetle birlikte Yeşilyuva kasabasını ve SS. Yeşilyuva Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifindeki esnafları ziyaret etti
            Ak Parti Acıpayam ilçe başkanı Hüseyin Dağ beraberindeki heyetle birlikte Yeşilyuva kasabasını ve SS. Yeşilyuva Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifindeki esnafları ziyaret etti. 

            Ak Parti Acıpayam İlçe teşkilatının rutin ziyaretleri devam ediyor. İlk olarak Ayakkabıcılar Kooperatifini Ziyaret eden heyeti SS. Yeşilyuva Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayış ve yetkililer karşıladı, site ve çalışmalar hakkında Ak Partili heyete bilgi verdiler.

Kayış SS. Yeşilyuva Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi 250 adet işyeri için plan ve projede işyerleri, esnaf üyelere teslim edilecek hale gelmiş ve şuan bunların % 30'a yakınında üretim başlamıştır. Kooperatife üye bazı esnaflar hala çarşı içindeki dükkanlarında üretime devam etmektedir. Kısa zamanda onların da sanayi sitesindeki yerlerini almalarıyla işyerlerinin tamamına yakını dolacak ve ayakkabıcılığın Denizli'deki hatta Ege Bölgesindeki üretim üssü olacak. Bize açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KAYIŞ  "üyelerimizin bir kısmının sanayi sitesine taşınmasında ruhsat sıkıntıları yaşanıyor onu da Belediye Başkanımızla en kısa sürede çözeceğiz" dedi.

           Sanayi sitesindeki ziyaretlerinden sonra kasaba merkezine geçerek kasaba halkıyla  sohbet edip çay içen heyet,  halka büyük şehir yasasının neler getireceği konusunda bilgi verdi. Bir vatandaşın sorusu üzerine Ak parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ yerel seçimlerde iki başkan seçileceğini birinin Acıpayam ilçe Belediye Başkanı diğerinin de Denizli Büyükşehir Beled
iyesi başkanı olacağını söyledi. İyi dilek ve temennilerle Ak parti heyeti kasabadan ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Bir fikrim var' diyen mucit bu yarışmada kendini gösterecekÖnceki Haber

'Bir fikrim var' diyen mucit bu yarışmad...

OKUL SÜTÜ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİSonraki Haber

OKUL SÜTÜ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!