Denizli'deki ramazan çadırında her gün 5 bin kişi iftar edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizli'deki ramazan çadırında her gün 5 bin kişi iftar edecek
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazanda her gün bir mahallede vatandaşlarla beraber iftar edeceğini söyledi. Belediyenin organizasyonunda hayırseverlerin katkılarıyla kurulan iftar çadırında her gün 5 bin kişinin oruç açacağını...
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazanda her gün bir mahallede vatandaşlarla beraber iftar edeceğini söyledi. Belediyenin organizasyonunda hayırseverlerin katkılarıyla kurulan iftar çadırında her gün 5 bin kişinin oruç açacağını belirten Zolan, ramazan boyunca yapacakları programlar hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Ramazan ayı faaliyetleri için hazır olduklarını ifade eden Başkan Zolan, camilerin temizliğiyle işe başladıklarını anlatarak, “Denizli’deki tüm camilerimizi ramazan ayına hazır hale getirdik. Her gün çeşitli camilerimizde değişik ikramlarımız olacak. Her gün sekiz camide limonata ikramımız olacak. İftar çadırımız da şu anda 5 bin kişiye yemek verecek şekilde hazır.” dedi.

Eski ramazanlara duyulan özlemi gidermek için de faaliyetleri olacağını belirten Zolan, “Denizli olarak özlemle beklediğimiz rahmet ve bereket yüklü ramazan ayında, her yıl olduğu gibi birbirinden güzel etkinlikler düzenledik. Her gün İncilipınar ve Adalet parklarında gösterilerimiz olacak. Bunlarla halkımızı, iftardan sonra biraz olsun rahatlatmaya çalışacağız. Denizlili sanatçılarımızın yanısıra dışarıdan da önemli isimleri halkımızla buluşturacağız. İbrahim Sadri, Bedirhan Gökçe, İkbal Gürpınar, Taha, Zekai Tunca, Grup Laçin gibi birçok sanatçımız konser verecek, şiir dinletisi sunacak. Bunun yanısıra yöresel sanatçı ve gruplar sahne alacak, semazen gösterileri olacak, mehter takımları gönüllere ulaşacak. Tüm hemşehrilerimi, bu güzel anları yaşamaya davet ediyorum. Teravih namazlarından sonra başlayacak dinî, sosyal, kültür ve sanat etkinliklerine vatandaşlarımızın. bundan önceki yıllarda olduğu gibi büyük bir katılım göstereceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte oruç açacaklarını, teravih namazından sonra da sohbet toplantısı yapacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, “18 ilçemizde de mehter takımımız gösteri yapacak, çocuklar için tiyatro grupları oyun sahneleyecek. Tüm Denizli, etkinliklerimizle doya doya bir ramazan yaşayacak. Ramazan hoşgörü, barış ve sevgi ayıdır. Bu güzellikleri Denizlililerle beraber yaşayacağız. Herkesin ramazanı mübarek olsun.” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kimse Yok Mu Derneği Denizli’de ihtiyaç sahiplere kumanya dağıtacakÖnceki Haber

Kimse Yok Mu Derneği Denizli’de ihtiyaç...

BADEMLİ KÖYÜ FESTİVALDE BULUŞTUSonraki Haber

BADEMLİ KÖYÜ FESTİVALDE BULUŞTU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!