Denizlili gazeteciler artık daha etkili iletişim kuracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlili gazeteciler artık daha etkili iletişim kuracak
Denizli’de Basın İlan Kurumu (BİK) ve Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (PAÜSEM) işbirliğiyle basın çalışanlarına yönelik “Etkili İletişim, Beden Dili” eğitimine katılanlara, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde...
Denizli’de Basın İlan Kurumu (BİK) ve Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (PAÜSEM) işbirliğiyle basın çalışanlarına yönelik “Etkili İletişim, Beden Dili” eğitimine katılanlara, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde törenle sertifika verildi. Törene Vali Vekili Abdullah Acar, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu, PAÜSEM Müdürü Kudret Gezer, BİK Denizli Şube Müdürü Halit Peltek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol ve gazeteciler katıldı.

BİK Şube Müdürü Peltek, törende yaptığı konuşmada basın çalışanlarına yönelik eğitim seminerlerinin ve programlarının devam edeceğini söyledi. Rektör Bağcı ise böyle bir eğitime evsahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu ifade etti. PAÜ İletişim Fakültesi'nin önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci almaya başlayacağını ifade eden Bağcı, “Denizli’de görev yapan basın çalışanlarının eğitimi ve kendilerini geliştirmesi çok önemli. İlk kez düzenlenen eğitim programımıza, basın çalışanları yoğun ilgi gösterdi. 23 muhabir arkadaşımız, kursa devam ederek başarılı oldu. Bu tür kursların düzenlenmesinde üniversite olarak her zaman hazırız.” dedi. Vali Vekili Acar da öğrenmenin ve eğitimin yaşı olmadığını ifada ederek, “Kamu görevi yapan basın çalışanlarımız, güzel bir eğitim çalışmasıyla kendilerini geliştirdi. Günümüzün en önemli meselesi iletişim. Biz karşımızdakini nasıl anlıyoruz, anlattığımızı tam olarak karşı tarafa verebiliyor muyuz, bu çok önemli.” diye konuştu.

Ardından sertifikalar, protokol üyeleri tarafından gazetecilere verildi. PAÜSEM Eğitim Koordinatörü Bülent Eşki, Dekan Karaosmanoğlu ve öğretim üyelerinin verdiği seminer, toplam 20 saat sürmüştü.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşıklar Acıpayam'da buluştuÖnceki Haber

Aşıklar Acıpayam'da buluştu

Acıpayam Ziraat Odası, yatırımda hız kesmiyorSonraki Haber

Acıpayam Ziraat Odası, yatırımda hız kes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!