Eski Başkanlar ACIPAYAM'ı Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski Başkanlar ACIPAYAM'ı Ziyaret Etti
Serinhisar İlçesi’ne bağlı kapanan Yatağan Belediye Başkanlığı yapan Tuncer Tunçbilek ve Denizli Belediye Başkanları Derneği Başkanı Tuncer Tunçbilek ve bir dönem yerel yönetimlerde söz sahibi olan önemli hizmetlere imza atan Denizli siyaset dünyasının yakından tanıdığı eski başkanlar Acıpayam'a ziyaret gerçekleştirdi.
 Serinhisar İlçesi’ne bağlı kapanan Yatağan Belediye Başkanlığı yapan Tuncer Tunçbilek ve Denizli Belediye Başkanları Derneği Başkanı Tuncer Tunçbilek ve bir dönem yerel yönetimlerde söz sahibi olan önemli hizmetlere imza atan Denizli siyaset dünyasının yakından tanıdığı eski başkanlar Acıpayam'a  ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli Belediye Başkanları Derneği Başkanı Tuncer Tunçbilek ve Denizli’nin eski başkanları İsmail Yarımca ( Kale ), Ramazan Kırcalı ( Akalan ),Necati Tahal ( Karaköy) ,Nihat Yenigöl ( Servergazi ), Mesut Öner ( Honaz ) ,Muhammed Baklan ( Kaklık ), A.Kadir Uslu ( Kızılcabölük ) ,Kadir Elcin ( Akalan ) ,Ercan Öztürk  ( Gölcük ) ,Yusuf Danışman ( Hallaçlar ) Davut Oymak ( Darıveren ) ,İmdat ALTIN ( Yazır ) Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı  ziyaret eden  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Çeşitli partilerde siyaset isimlerin buluşmasında anıların konuştuğunu ifade eden  Denizli Belediye Başkanları Derneği Başkanı Tuncer Tunçbilek,başkanlarımızla  eskilere dayanan dostluğumuz var. Zaman zaman bir araya gelir geçmiş günleri hatırlar ve kadıköy escort mutlu oluruz. Bugün Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’ı  ziyaret ettik.Her biri alanında önemli hizmet yapan arkadaşlarımız ile dostluğumuz baki kalacaktır. Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’a misafirberliğinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Başkan Şevkan , nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Denizli'mizin önceki dönemlerinde Belediye Başkanlığı yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında uzun ömürler diliyorum dedi .

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geleceğin sanatçıları Büyükşehir ile yetişiyorÖnceki Haber

Geleceğin sanatçıları Büyükşehir ile yet...

Minibüs motosiklete çarptı ardına bile bakmadan kaçtıSonraki Haber

Minibüs motosiklete çarptı ardına bile b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!