GEDİKLİ'DE AKLIN "YOL"U BİR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GEDİKLİ'DE AKLIN "YOL"U BİR
Acıpayam belediyesine bağlı yol yapım ve onarım ekipleri Gedikli'de çalışmalara başladı.
 Acıpayam belediyesine bağlı yol yapım ve onarım ekipleri Gedikli'de çalışmalara başladı. Yol yapımını yerinde inceleyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN şu açıklamalara yer verdi: "Gedikli mahallemizde ekiplerimiz bir çalışma başlattı. Gedikli mahallemizin iç kısımlarını geçen yıl kilit parke döşeyerek tamamlamıştık. Şimdide anayolla bağlantısını sağlayan 900 metre olan yolda alt yapı çalışmalarına başladık. Bu yolda artık çökme ve bozulmalar meydana gelmeyecek.
Yine mühendis arkadaşlarımızın ve fen işlerimizin çabalarıyla bilimsel anlamda gerçek ortaya konmaktadır. Bu bilimsel anlamdaki en büyük pay Devlet Su İşleri Müdürümüz Mühendis Selçuk ÇAKAR beyin önderliğinde olmaktadır.  Selçuk bey akıl ve bilim yolunda çok büyük katkılarda bulunmaktadır.

Şehir içinde birçok yolu bilimsel gerçeklere uygun hale getirdik, alt yapısını tamamladık. Vatandaşın duvarı, bahçesi alınacaksa vatandaşımızın kalbini kırmadan onları aldık. Ambulans ve itfaiye geçişleri en iyi şekilde olsun diye gerekli genişletmeler yapıldı.

Kavşak çalışmalarımızı yaptık. Kavşaklar standartlara göre yapılmaktadır. Yani dünya standartlarına yakınlaştırılmıştır.  Kesinlikle o bölgenin isteğine göre ya da kafamıza göre değil, akıl ve bilim doğrultusunda mevcut düzen içinde en iyisi hangisiyse o gerçekleştirilmiştir.

Belediye olarak yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Geçen 5 yılda biz inadına akıl ve bilim dedik, olmazsa olmazımız akıl ve bilim dedik. Bunun için çalıştık. Şu anda geldiğimiz nokta tam istediğimiz nokta değil tabi ki.

Gedikli mahallemizdeki akıl ve bilimi merak eden arkadaşlarımız gelip burada görecekler. Ancak ben diyorum ki; halen bizim yol yapan arkadaşlarımız, halen çalışan arkadaşlarımız, şirketlerimiz; akıl ve bilimi gözden kaçırmaktadırlar.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli, Bozdağ Kayak Merkezi’ne kavuşuyorÖnceki Haber

Denizli, Bozdağ Kayak Merkezi’ne kavuşuy...

ÇÖKEN YOLA ERKEN MÜDAHALESonraki Haber

ÇÖKEN YOLA ERKEN MÜDAHALE

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!