HACI ŞERİF EN ÇOK BEĞENİLEN TATLI MARKASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HACI ŞERİF EN ÇOK BEĞENİLEN TATLI MARKASI
Denizli’de dört kuşaktır tatlıcılıkta ön planda olan Hacı Şerif’in en çok beğenilen ve tercih edilen marka olduğu ortaya çıktı.
 Denizli’de dört kuşaktır tatlıcılıkta ön planda olan Hacı Şerif’in en çok beğenilen ve tercih edilen marka olduğu ortaya çıktı. 
76 yıldır incir, domates, kabak, kestane, mantar, hurma gibi 200 çeşit üründen tatlı üreten Hacı Şerif’in, Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneğinin (TTKD) yaptığı Markaya İlgi Araştırması'nda en çok beğenilen ve tercih edilen marka olduğu belirlendi.
TTKD tarafından yapılan açıklamada, "Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, üye tüketiciler arasında şekerleme sektöründe markaya ilgi derecesini araştırdı ve kalite açısından beğeni derecesini ölçtürdü. Son bir yıl içerisinde En çok beğenilen ve tercih edilen markalardan birinin Hacı Şerif olduğu ortaya çıktı. Bu markanın sahibine tüketicilere gösterdiği saygı için Tüm tüketicilere tavsiye ediyoruz logosu verilmesi kararlaştırılmıştır" denildi.
ŞERİF YUNUS HELVACI: “DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİ”
Hacı Şerif Şekerciler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Yunus Helvacı ise "Gelenekten Geleceğe" sloganıyla imalat yaptıklarını belirterek, "Biz, bir ürünü yaparken önce kendimiz yiyoruz sonra müşterilerimize ve dostlarımıza tattırıyoruz. Güzel olduğunu söyledikleri zaman da satışa sunuyoruz. Böylesine özenli ve dikkatli süreçlerden geçirerek yaptığımız üretim elbette herkes tarafından beğeniyle karşılanıyor. Lezzeti yakaladığınız sürece sektörde her zaman tercih edilen bir marka oluyorsunuz. Tüm tüketicileri koruma derneğinin yapmış olduğu araştırma sonucu da doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. TTKD’ye ve memnuniyetini dile getiren tüm müşterilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Şerif Yunus Helvacı, Denizli’de Genel Merkez ile birlikte İstanbul, Ankara, Eskişehir, İzmir, Aydın, Bursa, Kırıkkale olmak üzere Türkiye’de Toplam 29 noktada dondurmalı irmik helvası ürünü ön planda olmakla beraber hizmet verdiklerini ve www.haciserif.com.tr adresinden de tüm Türkiye’ye yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile satış yaptıklarını ifade etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KİRACISI EV SAHİBİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜÖnceki Haber

KİRACISI EV SAHİBİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRD...

DENİZLİ'NİN İNCİSİ ACIPAYAM HER GEÇEN GÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYORSonraki Haber

DENİZLİ'NİN İNCİSİ ACIPAYAM HER GEÇEN GÜ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!