KOSGEB KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOSGEB KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDILAR
Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü İş-Kur ve Kosgeb işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
                 Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi binasında düzenlenen sertifika törenine Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Denizli İş-Kur İl Müdürü Feridun Giresun, Denizli Kosgeb Müdürü Selim Erkoç, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal, Acıpayam İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Uğurlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç ve kursiyerler katıldı.

                Düzenlenen törende konuşan Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar Gelişmekte olan Acıpayam’da yeni iş kurmak için gerekli altyapının hazır olduğunu belirterek şunları kaydetti: “girişimcilik kursunu ilçemizde gerçekleştirmek için 2009 yılından itibaren çalışmalarımız devam etmekteydi. Acıpayam ilçemiz sürekli gelişen bir yapıya sahip merkez halindedir. Kursa katılan 21 kursiyerin tamamı kursu başarı ile tamamlamışlardır. Kursiyerlerimize şimdiden başarılar diliyor, düzenlenen kursta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

                Kosgeb Denizli Müdürü Selim Erkoç: “70 saatlik olan kursumuzu tamamladık. Kursumuza katılan kursiyerlerimizin belki bir kısmı hemen kurs sonrasında kendi işlerini kurmaya başlayacaklar. Şimdiden ben tüm katılımcılara iş hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

                İş-Kur Denizli İl Müdürü Feridun Giresun: “Dünyadaki en büyük sorun işsizlik. Kosgeb ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz bu kurs işsizliğe çözüm bulmak adına bir katkı sağlayacaktır. Denizli merkezde düzenlediğimiz kursları artık ilçelerimize de taşımaktayız. Girişimcilik bir risktir. Ancak; kursiyerlerimiz burada aldıkları eğitimlerle karşılaşacakları riskleri minimum seviyeye düşüreceklerdir. Kursa katılan kursiyerlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

                Kasım ayı içerisinde düzenlenen girişimcilik kursuna katılan kursiyer Fatih Gün kurs sonrası aldığı desteklerden bahsederek kursiyerleri bilgilendirdi.


















Haber - Foto: Mustafa İZHAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TAŞERON İŞÇİYE MÜJDEÖnceki Haber

TAŞERON İŞÇİYE MÜJDE

DENİZLİ'DE NAMUS CİNAYETİSonraki Haber

DENİZLİ'DE NAMUS CİNAYETİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!