“Küresel kriz Denizli’yi alternatif sektörlere yöneltti“

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Küresel kriz Denizli’yi alternatif sektörlere yöneltti“
Ankara Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Denizlim’ günlerine katılan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Denizli’nin küresel krizden sonra alternatif sektörlere yöneldiğini söyledi. Aynı zamanda Türkiye İşadamları ve Sanayiciler...
Ankara Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Denizlim’ günlerine katılan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Denizli’nin küresel krizden sonra alternatif sektörlere yöneldiğini söyledi. Aynı zamanda Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Federasyonu (TUSKON) üyesi olan Necdet Özer, bu sektörlerin, jeotermal kaynaklar, enerji, termal turizm ve seracılık olduğunu vurguladı.

        Denizli’nin yeni açıldığı sektörlerde de söz sahibi olmaya başladığını dile getiren DTO Başkanı Özer, Türkiye’nin büyüme rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı. Ticaretin içinden birisi olarak yüzde 2,2’lik büyüme oranının iş adamlarının moralini bozmadığını vurgulayan Özer, “Büyüme rakamlarını biz her şeye rağmen olumsuz bulmuyoruz. Bu bizim moralimizi bozmuyor. Çünkü komşularımız kriz yaşarken ve ekonomileri daralırken biz 2,2 bile olsa büyüdük. İnşallah bu açığı 2013 yılında kapatmayı umuyoruz.” dedi.

        EKONOMİ İÇİN ÜLKEDE HUZUR ÖNEMLİ

        Denizli Ticaret Odası Başkanı ve TUSKON üyesi Necdet Özer, ekonominin canlanması adına barış sürecini desteklediklerini belirtti. Özer, “Barış sürecini önemsiyoruz. Sonunda ekonominin güçlü olması siyasi istikrar ve ülkedeki huzura bağlı olan bir şey. Ülkede huzur ortamının olması ekonomiyi güçlendirir, bu da barış süreciyle sağlanır. İnşallah bu süreç olumlu sonuçlar doğurur.” diye konuştu.

        Dün başlayan ‘Denizlim’ günlerinin açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. DTO Başkanı Necdet Özer, stantları gezen Bakan Veysel Eroğlu’na Denizli Horozu hediye etti. Efelerin zeybek oyunu katılımcılara renkli anlar yaşattı. Programa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit de iştirak etti.





  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli eğitimde çıtayı daha da yükseltmek istiyorÖnceki Haber

Denizli eğitimde çıtayı daha da yükseltm...

Denizli'm Günlerinde AcıpayamSonraki Haber

Denizli'm Günlerinde Acıpayam

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!