Milletvekili Zeybekci: Yanlış bilgilerle darbeler bile doğru algılanılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Zeybekci: Yanlış bilgilerle darbeler bile doğru algılanılıyor
AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, milletin doğru bilgilere sahip olmasının son derece önemli olduğunu belirterek, aksi takdirde yanlış işler yapıldığını ve bunun sonucunda darbelerlerin bile doğru algılandığını...
AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, milletin doğru bilgilere sahip olmasının son derece önemli olduğunu belirterek, aksi takdirde yanlış işler yapıldığını ve bunun sonucunda darbelerlerin bile doğru algılandığını söyledi. "www.yuzhaber.com" adlı yerel haber internet sitesinin ikinci kuruluş yıldönümü, Denizli'deki Dedeman Park Otel’de kutlandı. Kutlamaya Milletvekili Zeybekci, Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, www.yuzhaber.com’un ortakları Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa, sitenin yazarları ve gazeteciler katıldı.

Kutlama programında konuşan Uçkan, sitelerinin sadece Denizli’de değil, bölgede de takip edildiğini belirterek, "Dünya artık habercilikte dijital medyayla yoluna devam etmektedir. Bunun önemi Türkiye’de son on yılda görüldü. İnternet haberciliği, her geçen gün popülerliğini arttırarak diğer mecralara açık ara fark attı." dedi.

Milletvekili Zeybekci ise günümüz dünyasında en doğru bilgiye sahip olanın, en avantajlı hale geldiğini vurgulayarak, "Millet yanlış bilgilendirilince, darbeler bile doğru algılanmaya başlayor. Darbelerden sonra gelen anayasaları da yüzde 90’larla milletin onayladığını görüyoruz. Burada doğru haberin önemi ortaya çıkıyor." diye konuştu. İnsanlık tarihinin gelişen teknolojiyle her geçen yıl, o zamana olan gelişmeler bütünü kadar ilerlediğini ifade eden Nihat Zeybekci, “1900'lü yılların başında buhar gücü keşfedilene kadar insanlık tarihini 100 rakamıyla değerlendirsek, 1950’de bu 200’e çıktı. 50 yılda insanlık tarihinde elde edilen gelişme gerçekleşti. Ondan sonra 20 yılda, sonra 10 yılda, sonra beş yıl, şimdi ise insanlık iki yılda bütün teknolojiyi yeniler hale geldi. Artık gazeteler, haklarını koruyarak yeni ortamlarda olacak. Milyonlarca kişiye ulaşabilecekler. İnternet sitelerine abonelik olacak.” dedi.

Başkan Zolan da çağa ayak uydurmak gerektiğini belirterek, “Gelecekte bu daha iyi olacak, yeter ki ilkeniz ve hakkaniyetiniz olsun. Her işte itibar güven önemlidir. Geçmişte bir iki yıllık hükümetler, güven duyulmayarak gitti. Basında olması gereken en önemli şey güveni sağlamaktır. Bir gün geriye bakıldığında, itibar edilen bir noktaya gelinir.” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal’ın da sitenin köşe yazarları adına bir konuşma yaptığı etkinlikte yazarlara, protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JANDARMANIN YÜRÜTTÜĞÜ OPERASYONDA 5 TUTKLAMAÖnceki Haber

JANDARMANIN YÜRÜTTÜĞÜ OPERASYONDA 5 TUTK...

Denizli Otobüs Terminali'nin yüzde 43'ü tamamlandıSonraki Haber

Denizli Otobüs Terminali'nin yüzde 43'ü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!