Serinhisar Halk Eğitime ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serinhisar Halk Eğitime ödül
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2001 yılında yürürlüğe koyduğu Milli Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Projesi kapsamında yapılan 2011-2012 yılı Toplam Kalite Uygulaması ödülleri sahiplerini buldu.
 Denizli 80.Yıl Öğretmenevinde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Serinhisar Milli Eğitim Müdürü Nurettin Seydel, eğitim denetmenleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Bu yıl Denizli’de, Toplam Kalite Uygulamaları kapsamında kurum dalında 26, ekip dalında ise 23 olmak üzere toplam 49 rapor değerlendirmeye alındı. Yapılan değerlendirme sonucunda kurum dalında Serinhisar Halk Eğitim Merkezi birinci, Kale İlkokulu ikinci ve Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu da üçüncü oldu. 

Ekip dalında ise Yeşilköy İşitme Engelliler İlkokulu birinci, Denizli İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci ve Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu da üçüncü oldu. İl düzeyinde birinci olan raporlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapılacak olan değerlendirmeye katılması için Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi. 

 Ekip ve kurum dalında dereceye girenler ile teşvik ödülü almaya hak kazanan kurumların temsilcilerine ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Serinhisar Milli Eğitim Müdürü Nurettin Seydel ve eğitim denetmenleri verdi. 

Dereceye giren ve teşvik ödülü almaya hak kazanan kurumlar şunlar:
Kurum Dalında:
1.Serinhisar Halk Eğitim Merkezi
2.Kale İlkokulu
3.Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu 
Teşvik Ödülü:
Gazi İlkokulu
Eğt.Kur.Yap.Yaş.Der.Görme Engelliler İlkokulu
Güney Atatürk İlkokulu

Ekip Dalında:
1. Yeşilköy İşitme Engelliler İlk/Ortaokulu
2. Denizli İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi
3. Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu
Teşvik Ödülleri:
Sarayköy Halk Eğitim Merkezi
Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu
Serinhisar Halk Eğitim Merkezi
Eğt.Kur.Yap.Yaş.Der.Görme Engelliler İlkokulu
Aşağışamlı İlk/Ortaokulu
Tavas-Kozlar İlk/Ortaokulu

Toplam Kalite Yönetimi ya da kısaca TKY olarak bilinen yöntem, müşteri ihtiyaçlarını yerine getirebilmek için kullanılan insan, iş, ürün ve/veya hizmet kalitelerinin sistematik bir yaklaşım ile tüm çalışanların katkıları ile sağlanmasıdır. Bu yönetim şeklinde uygulanan her süreçte tüm çalışanların fikir ve hedefleri kullanılmakta ve tüm çalışanlar kaliteye dahil edilmektedir. Toplam Kalite Yönetimi; uzun dönemde müşterilerin tatmin olmasını başarmayı, kendi personeli ve toplum için yararlar elde etmeyi amaçlar ve kalite üzerine yoğunlaşır. Tüm personelin katılıma dayalı bir yönetim modelidir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli dünya kekik üretiminin yüzde 60’ını karşılıyorÖnceki Haber

Denizli dünya kekik üretiminin yüzde 60’...

Denizli Emniyet Müdürlüğü Fahri Trafik Müfettişi arıyorSonraki Haber

Denizli Emniyet Müdürlüğü Fahri Trafik M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!