Sihirli dokunuş ‘Sevgi Eli’ 8 yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sihirli dokunuş ‘Sevgi Eli’ 8 yaşında
14 Şubat 2005 tarihinde hizmetlerine başlayan ve hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli 8 yaşında.
 14 Şubat 2005 tarihinde hizmetlerine başlayan ve hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli 8 yaşında. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Belediyenin en önemli sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirdiği ve tamamen gönüllülük esasına göre hizmet veren Sevgi Eli, sadece geçtiğimiz yıl 35 binin üzerinde kişiye yardım ederek kırılması güç bir rekora da imza attı. Hayırseverlerden asla nakdi yardım almayarak sadece ayni yardımları kabul eden Sevgi Eli’nin 8. yılı dolayısı ile bir açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar bu oluşuma destek veren herkese teşekkür etti.

Denizli Belediyesi’nin en önemsediği projelerden biri olan ve hayırseverler ile yardıma ihtiyaç duyanlar arasında bir köprü vazifesi gören Sevgi Eli’nin kurulduğu günden itibaren inanılmaz işler yaptığını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Belediyemize bağlı Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, engelli, hasta, yaşlı ve yatalak vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Açıldığı günden bugüne aradan geçen süreçte, ‘bir elin verdiğini öbür el görmeyecek’ anlayışıyla hareket eden Sevgi Eli, 2012’de yaklaşık 35 bin 927 ihtiyaç sahibine, gıda yardımından nakdi yardıma, gelinlikten beyaz eşyaya kadar çeşitli yardımlarda bulundu. Bu çok önemli bir rakam. Burası karşılıksız sevginin gösterildiği bir yer. İnsanımıza sahip çıkıldığını hissettirecek bir yer. Ayrıca yangın, sel gibi doğal afetlerde itfaiye ile organize şekilde çalışan Sevgi Eli, olay sonrası zor durumdaki ailelerin yaralarını sarıyor. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken Sevgi Eli de yüreklerdeki yangını söndürüyor. Birlikte hareket eden ekipler kısa sürede olumlu etki yaratıyor. Bugüne kadar her ilçe ve her köye elini uzatan Sevgi Eli, Türkiye geneline de yardım ediyor. Gerek Anytalya’daki sel ve gerekse Van’daki depremde ilk bölgeye ulaşan kurum Sevgi Eli oldu. Burada ihtiyaç sahiplerine yardım edilerek yaraları sarıldı. Her geçen gün bir fazla ihtiyaç sahibine, dokunulması gereken, temas edilmesi gereken insanımıza ulaşıyoruz. Bu güne kadar zor günlerinde onların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Burası hayırseverlerin yardımıyla olağan üstü büyüdü, güzelleşti ve büyük işlere imza attı. Başta tüm Denizlililere böylesine önemli işler başaran bir oluşuma sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde kurulan bu oluşuma katkılarından dolayı şahsına ve her daim bunca yapılan iyi işin her anına emek veren eşi Ayşen Zeybekci’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Biz bundan sonrada insanımızın ihtiyaçlarını gidermeye, yüzlerini güldürmeye hızlı bir şekilde onların sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Sevgi Eli’nin kuruluşunun 14 Şubat Sevgililer günü olması manidardır. Burası sevginin dayanışmanın, birlikteliğin ve samimiyetin karşılıksız gösterildiği yer olmaya devam edecek. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sevgi Elinin 8. yaşını kutluyor. Emek veren destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akın NAZ'ı kaybettikÖnceki Haber

Akın NAZ'ı kaybettik

Acıpayam'da Kar SevinciSonraki Haber

Acıpayam'da Kar Sevinci

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!