TARİHİ KALEİÇİ ÇARŞISINDA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TARİHİ KALEİÇİ ÇARŞISINDA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI
Denizli’nin Kaleiçi Çarşısı'nda, 3. Kaleiçi Alışveriş Festivali başladı. Denizli’nin Kaleiçi Çarşısı'nda, 3. Kaleiçi Alışveriş Festivali başladı.
 Denizli’nin Kaleiçi Çarşısı'nda, 3. Kaleiçi Alışveriş Festivali başladı. 
Tarihi Kaleiçi Çarşısı’nın markalaşması ve bu markalaşma yolunda AVM’lerle mücadele etmesi için 3 yıl önce gerçekleştirilen İndirim Günleri, Denizli Ticaret Odası’nın da (DTO) desteği ile festivale dönüştü. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaleiçi Alışveriş Festivali törenle başladı. 30 Kasım tarihine kadar sürecek festival boyunca Denizli halkına yüzde 50’lere varan indirim imkanı sunulacak.
Tarihi Kaleiçi Çarşısı önünde düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, Kaleiçi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Denizli Büyükşehir Belediyesi bandosunun mehter takımı ekibinin gösterisiyle başladı. Etkinlikte son olarak sahneye çıkan Denizlili sanatçı Hurşit Türkay Çakır da seslendirdiği "Bura bizim memleket" şarkısıyla davetlileri coşturdu.
Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, yaptığı konuşmada tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda Denizli Ticaret Odası’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. "Bura bizim memleket" şarkısında olduğu gibi Kaleiçi’nin Denizli halkına ait olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini belirten Özer, "Denizli, ekonomisiyle çok önemli yerlere geldi. Denizli’nin ekonomisinin merkezi de Kaleiçi’dir. Denizli halkını Kaleiçi Çarşısı’na bekliyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Kaleiçi’nin canlanması ve eski günlerine dönmesi için önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Vekili Ali Değirmenci de, "Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın dokusunu bozmadan önemli çalışmalar yaptık. Bunda tek amacımız tarihi çarşımızın daha güzel olması ve insanların dikkatini çekmektir" diye konuştu. Değirmenci, 30 Kasım'a kadar devam edecek festivalle Kaleiçi Çarşısı'na ilgiyi artırmayı hedeflediklerini söyledi. 
Konuşmaların ardından Kaleiçi Alışveriş Festivali’nin açılışı yapılarak esnaf ziyaret edildi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR ÇAMELİ İLÇESİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR ÇAMELİ İLÇESİNDE ALT YAPI ÇAL...

DENİZLİ’DE YİNE İNTİHARSonraki Haber

DENİZLİ’DE YİNE İNTİHAR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!