UCARI GÖLETİ DEĞERLENİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UCARI GÖLETİ DEĞERLENİYOR
Mahalle gezilererine aralıksız devam eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Ucarı göletini ikinci bir çamlık yapmayı planladıklarını belirtti.
 Mahalle gezilererine aralıksız devam eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Ucarı göletini ikinci bir çamlık yapmayı planladıklarını belirtti. 

Başkan Şevkan ve teknik ekip Ucarı mahalle muhtarı Serkan Aydın ile birlikte mahalleyi adım adım gezerek eksiklikleri tespit etti.





Yapılacak çalışmaları öncelik sırasına göre belirleyen belediye eklipleri Ucarı Mahallesini daha da güzelleştirmek için, günümüzde atıl durumda olan ve halkımızın faydalanamadığı park alanını temizleyip peyzaj düzenlemeleriyle mahalle halkımızın hizmetine sunacakları belirtildi.

Bunun yanında Ucarı'nın daha temiz olması ve ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla yapılması gereken yolların yapımına en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.
 

İncelemeler sonucunda; Ucarı göleti temizlenip mesirelik alanı, piknik alanı, çocuk oyun alanları olan bir yer yapılacak. Göletin bakımının ve diğer düzenlemelerinin yapılmasıyla Acıpayam Ucarı ve çevre halkının doğa ile iç içe dinlenebileceği ikinci bir Çamlık Evkara piknik alanına kavuşacak.
 
 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yapılan gezi ve incelemeler hakkında görüşlerini şöyle ifade etti: "Teknik ekibimiz ile birlikte mahalle gezilerimize ara vermeden sürdürüyoruz. 56 bin nüfuslu Acıpayam ve mahallelerinde yaşayan halkımız bizi her an mahallelerinde görebilirler. Adım adım, sokak sokak gezdiğimiz mahallelerimizden biri olan Ucarı mahallemizde de gerekli çalışmalara kısa zaman içinde başlayacağız.
 
Acıpayam merkezde hizmete açtığımız Çamlık Evkara Piknik alanının ikincisi Ucarı mahallemizde imza atmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yollarıyla, parkıyla, göletiyle Ucarı mahallemizi güzelleştirmek istiyoruz. Her geçen gün ilçemizde farklı yerler tespiti yapılarak projelendirip halkımızın hizmetine sunmayı hedefleyen Belediyemiz çalışmalarını 56 mahallemizde sürdürmeye devam edecektir’’ dedi.





  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JANDARMADAN ESRAR OPERASYONU: 6 GÖZALTIÖnceki Haber

JANDARMADAN ESRAR OPERASYONU: 6 GÖZALTI

OĞUZCAN GÖZYAŞLARIYLA EBEDİYETE UĞURLANDISonraki Haber

OĞUZCAN GÖZYAŞLARIYLA EBEDİYETE UĞURLAND...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!