Özer: Genç girişimcileri genç takımımız olarak görüyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özer: Genç girişimcileri genç takımımız olarak görüyoruz
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Vali Abdülkadir Demir ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i makamında ziyaret etti. Valilikteki ziyarette Özer,...
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Vali Abdülkadir Demir ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i makamında ziyaret etti. Valilikteki ziyarette Özer, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cüneyt Demirkan ve üyeler hazır bulundu.

Burada konuşan DTO Başkanı Özer, Denizli’deki birlik ve beraberliğin Girişimciler Kurulu’na da yansıdığını belirterek, “Genç Girişimciler Kurulu üyelerimizi, iş âleminin genç takımı olarak görüyoruz. Genç girişimcilerimizin, tıpkı Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalıştığı gibi birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu görüyoruz. Bu sinerjinin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Demirkan ise yeni dönem faaliyetlerine başladıklarını ifade ederek, “Kurul üyelerimizle birlikte genç girişimcilerimize yol gösterecek yeni projelere imza atmak istiyoruz. Amacımız, genç girişimcilerin potansiyelini nitelik ve nicelik bakımından geliştirilmektir.” diye konuştu. Genç girişimcilerin birlik ve beraberlik içinde çalışmasının önemli olduğunu vurgulayan Vali Demir de, “Gençlerimizle çeşitli toplantılarda biraraya gelerek görüş alışverişi yapabiliriz. Bu kurulun düşünülüp tüm odaların da temsilcilerinin olması ayrıca önemlidir. Denizli adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra İcra Komitesi Başkanı Demirkan, Vali Demir’e cam içine işlemeli horoz hediye etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırgız işadamı ve öğretim görevlileri Denizli’yi ziyaret ettiÖnceki Haber

Kırgız işadamı ve öğretim görevlileri De...

Ege 9. Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na 130 bin kişi bekleniyorSonraki Haber

Ege 9. Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!