ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN göreve geldiği günden bu yana ziyaret ettiği şehit ailelerini bu Bayramda da yalnız bırakmadı.
 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN göreve geldiği günden bu yana ziyaret ettiği şehit ailelerini bu Bayramda da yalnız bırakmadı. 

İlk olarak Akalan mahallesinde Şırnak Çukurca yakınlarında 1992 yılında şehit olan Jandarma Er Muharrem Özkurt’un ailesini ziyaret etti.

Buradaki ziyaretin ardından, Kelekçi mahallemizde bulunan Mardin Akdoğan ‘da şehit düşen Jandarma Onbaşı Adem Şentürk’ün babası Ramazan Şentürk’ü ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail GÜDÜL şehit aile ziyaretlerine şu şekilde devam etti:

1997'de Batman'ın Sason  ilçesinde şehit olan Ramazan Arman'ın Kuzören mahallemizdeki babası Celil Arman ve annesi Fatma Arman ve akrabalarıyla bayramlaşıp sohbet eden heyet   dertlerine ortak oldu. 

Heyet ardından Akşar mahallesinde  1993 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde vatani görevini yaparken şehit olan Jandarma Komando Er İlbay ELKAN 'ın annesi Şehri ELKAN 'ı evinde ziyaret edip bayramlaştı. 

Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN, "Vatanımızın birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan kahramanca mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri, bizim de ailemizdir.Acıpayam Belediyesi olarak onların hep yanındayız." dedi. 

Alıveren mahallemizde Şehit Jandarma Er'ler Abdullah ONAY ve Bayram KARUL, Dodurga mahallemizde şehit Jandarma Onbaşı Şeref TAY'ın ailelerini ziyaret etti.

Bu ziyaretlerini tamamlayan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kd.Yüzbaşı İsmail GÜDÜL , Yeşilyuva mahallesinde Şehit Erler Hasan Sarıca ve Şemsi Yılmaz’ın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Başkan Dr. Hulusi Şevkan, bayramın 4. Günü ise, Alaattin mahallesinde şehit J.Astsb.Kd. Bçvş. Remzi AVCI ve şehit Piyade Er Ömer ACIMAZ, Hisar mahallesinde Piyade Er  Osman Şakır, Yassıhüyük mahallesinde  şehit Jandarma Er Ünal ARSLAN ve Apa mahallesinde  şehit P.Komd. Çvş. Erhan ÖZ'ün ailelerini ziyaret etti. 

























  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEVRİLEN TRAKTÖRÜN ALTINDA KALARAK ÖLDÜÖnceki Haber

DEVRİLEN TRAKTÖRÜN ALTINDA KALARAK ÖLDÜ

OKTAY'DAN ACIPAYAM'A YENİ YURT MÜJDESİ Sonraki Haber

OKTAY'DAN ACIPAYAM'A YENİ YURT MÜJDESİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!