ŞEVKAN: “GELİN DOSTLAR BİR OLALIM“

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEVKAN: “GELİN DOSTLAR BİR OLALIM“
Talip Özkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan çok önemli mesajlar verdi.
 Talip Özkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan çok önemli mesajlar verdi.

 

Ak Parti Acıpayam ilçe Başkanı Hüseyin Dağ’ın ardından kürsüye çıkan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan konuşmasında:

 

“Memleketin çilesini yüreğinde taşıyan dostlar hepiniz hoş geldiniz.

“Allah devletimize zeval vermesin”

Acıpayam’ da yapılan hizmetler Sayın ilçe Başkanım sıraladı. Ben özellikle bir hekim olarak yapılan 100 yataklı devlet hastanemiz için başta Sayın Başbakanım olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin diyorum.

Başbakanımızın Acıpayam’a gelecek olması bizlere sonsuz bir heyecan veriyor. Ve bu heyecan yüreklerimize de çok iyi geliyor. Biz öncellikle Acıpayam’ı modern bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Büyük şehirle beraber köylerimizi de modernize etmek için hazırlanıyoruz. Köy ve kasabalarımızda büyükşehirle ilgili hiçbir endişe yok.

Acıpayam ve çevresi 30 Mart 2014 ‘ ten sonra yeni dünyalara yelken açacak ve bu dünyalar güzellikler dünyası olacak.

“Halkımızın gönlünü kazanmak için çalışıyoruz”

Bizler Acıpayam’da Başbakanımızın özünü yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. O hep diyor ya; vatandaşın oyunu değil, gönlünü kazanın evet biz halkımızın gönlünü kazanmak için çalışıyoruz.

Karaismailler köyümüzün de,  Pınaryazı köyümüzün de Acıpayam’dan farklı olmaması için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

Sayın vekillerimin de bahsettiği gibi Acıpayam’da da seçim atmosferi kendini göstermeye başladı.

“Fotoğraf çekilmek için değil, Gönüllerde yer almak için çalışmalıyız”

Ben de buradan potansiyel bir aday olarak şunlara değinmek istiyorum. Elbette ki yarışacağız, elbette ki aday adayları çıkacak. Biz hiçbirimizi kırmadan, kimse kimsenin ayağına basmadan, sadece fotoğraf çekilmek için değil gerçekten gönüllerde yer almak için çalışmalıyız.

Yerel basın benim hakkımda bir şeyler yazabilir. Başbakanım bana bir şeyler söylemiş olabilir.  Kinayeli sözler söylenmiş olabilir.  Meclis toplantılarımızdaki tartışmalar yansımış olabilir. Biz bunların kesinlikle üstünde durmuyoruz, bunları önemsemiyoruz. Basında değişik haberler çıkabilir;  falan partide Şevkan konuşuluyor, filan partide bir başkası konuşuluyor. Değerli dostlarım bunları lütfen dikkate almayın.

Biz her zaman şunu söylüyoruz

” Eğer göğerüben bostan olursam

Şu halkın dilin de destan olursam

Kara toprak senden üstün olursam  

Bende bu yayladan dosta giderim”

Değerli dostlar eğer halkımızın gönlünde yer edinemezsek hiçbir yerde yer edinemeyiz. Onun için gelin hep beraber kucaklaşalım. 

Genel Merkezimiz İlçelerimizde belde ve köylerimizde defalarca anket yaptırdılar. Son noktayı Başbakanımız koyacak.

"Kısmette ne varsa o olur"

Bizler inançlı insanlarız; nasipte kısmette ne varsa o olacaktır. Ben ona inanıyorum. Siyasette küsmek uzun soluk yaratmıyor soluğun kesiyor. Onun için Başbakanımız Ankara’dan kimi gösteriyorsa onun arkasında bir nefes gibi çalışmalıyız. Bugün Acıpayam Belediye başkanı olarak çalışırım. Eğer kısmet değilse yarın Acıpayam Devlet Hastanesi’nin Acil Servisinde nöbet tutarım.  Partim içinde de Parti büyüklerim nereyi gösterirse orda görev yaparım. Eğer ülkemizi seviyorsak Denizlimizi seviyorsak, Acıpayam’ı seviyorsak bunu yapmaktan başka bir şansımız yok. Benim sizden, sizin benden, bizim birbirimizden başka sırtımızı dayayacak bir yerimiz yok. Onun için gelin değerli dostlar hep beraber olalım.

"Gelin bu dünyada birbirimizi kucaklayalım dost olalım"

Hani derler ya cehennem dediğin dal odun yoktur. Herkes kendi ateşini götürür. Gelin bu dünyada birbirimizi kucaklayalım dost olalım. Mustafa Kemal’in de dediği gibi yurtta da barış olsun dünyada da barış olsun.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli Belediyesi, Merzeci Un Fabrikası'nı restore ettiÖnceki Haber

Denizli Belediyesi, Merzeci Un Fabrikası...

‘Uygun olmayan ayakkabı nasıra, o da ayak ülserine yol açıyor’Sonraki Haber

‘Uygun olmayan ayakkabı nasıra, o da aya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!