100. yıl coşkusunu Büyükşehir Bandosu ile yaşadılar
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Bandosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl sevincini caddelere taşıdı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle balkon ve pencerelerinden şarkı ve marşlara eşlik eden vatandaşlar, 23 Nisan coşkusunu evinde yaşadı.
100. yıl coşkusunu Büyükşehir Bandosu ile yaşadılar
Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl sevincini caddelere taşıdı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle balkon ve pencerelerinden şarkı ve marşlara eşlik eden vatandaşlar, 23 Nisan coşkusunu evinde yaşadı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşların coşkulu bir şekilde kutlaması için özel bir program hazırladı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, Türk bayrakları eşliğinde kentin dört bir yanında şarkı ve marşlar çaldı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafeye de dikkat eden bando güzergah boyunca çaldığı sevilen şarkı ve marşlarla büyük beğeni topladı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle balkon ve pencerelere çıkan çocuklar başta olmak üzere çok sayıda vatandaş şarkı ve marşlara hep birlikte eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu'nu alkışlayan vatandaşlar bu yıl 23 Nisan coşkusunu evinde yaşadı.
Bandodan Harmandalı ve Cemilem
Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, Denizli İl Tarım Müdürlüğü-İstiklal Caddesi- 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı güzergahının bitiminde yöresel halk oyunu Harmandalı ve Cemilem'i çaldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Grubu üyeleri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda ilk olarak Harmandalı ve daha sonra Cemilem oyunlarını oynayarak yürüyüşe renk kattı.
"Gelecek yıl çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin ortak iradesinin eseri olan TBMM'nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha gururla kutladıklarını söyledi. Kovid-19 tedbirleri kapsamında evde kalmanın önemine dikkati çeken Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Hemşehrilerimiz bu yıl 23 Nisan coşkusunu Büyükşehir Bandomuz ile evinde yaşadı. İnşallah gelecek yıl bayramımızı çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bu vesilelerle 100 yıldır millet iradesinin tecelli ettiği Gazi Meclisimizin kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve ilk Meclisimizi kuran mebuslarımız olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum."
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.