© Haber Acıpayam 2022

15 Temmuz gazisi trafik kazasında hayatını kaybetti

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölen 3 kişiden biri olan Recep Halil Gültekin’in 15 Temmuz gazisi olduğu ortaya çıktı.

 Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölen 3 kişiden biri olan Recep Halil Gültekin’in 15 Temmuz gazisi olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, saat 07.00 sıralarında, 20 AYA 36 plakalı kamyon sürücüsü Osman S., mola vermek için Duacılı yolu üzerinde yol kenarına durduğu sırada, Fatih Balkan idaresindeki 34 FD 3876 plakalı otomobil kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Fatih Balkan (60) ve ön koltukta oturan 50 yaşındaki Recep Halil Gültekin kaza yerinde, ağır yaralı olan Osman Altun ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Cenazesi hastane morguna kaldırılan Recep Halil Gültekin’in 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde gazi olduğu ve Fikr-i Asım Derneği Beykoz İlçe Başkanı olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER