16 yaşındaki futbolcu kalp krizinden hayatını kaybetti
ACIPAYAMDenizli'de 1. Amatör Küme’de mücadele eden Pamukkale Fatihspor’un genç oyuncusu Murat Taylan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Denizli'de Pamukkale Fatihspor’un 16 yaşındaki futbolcusu Murat Taylan, arkadaşları ile parkta otururken fenalaşarak yere yığıldı. Çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Taylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizinden öldüğü belirlenen Taylan, Üçler Hilal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Pamukkale Fatihspor'un Teknik Direktörü Süleyman Daylan'ın futbolcusunun vefat etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Dalyan'ın paylaşımında, "Aslan parçam, melek kardeşim bir tanecik oğlum. Senin bizleri bırakıp erken gidişin yakışmadı. Ben senin formalarına nasıl bakacağım şimdi. Nasıl o numarayı elime alacağım. Allah'ım seni cennetine kabul eylesin. Ailene ve tüm seni sevenlerine sabır versin. Sen en son hocanın yanına gel, 'Hocam ben maçlara gelebilmek için hafta içi her gün bir saat mesai yapıyorum, cumartesileri öğleni çekiyorum. Bundan sonra sizi hiç yalnız bırakmayacağım. Bu sene sizin için ne kupalar alacağız' diyerek yanımdan git iki saat sonra yoğun bakıma kaldırılıp vefat et. Yapma be. Aslan parçam, melek kardeşim bir tanecik oğlum" ifadeleri yer aldı.
İlginizi Çekebilir
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.