© Haber Acıpayam 2022

16 yaşındaki genç evde ölü bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 16 yaşındaki genç evde ölü bulundu.

 Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 16 yaşındaki genç evde ölü bulundu.
Denizli'nin Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 738 Sokak'ta ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki Özgür K. evde hayatını kaybetti. Annesi tarafından sabah yatağından kaldırılmaya çalışılan Özgür K.’nın hareket etmediği ve ailesinin hemen 112 Sağlık ekiplerini aradığı öğrenildi. Eve gelen sağlık ekibi Özgür K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis de evde incelemelerde bulundu. Aile yakınları arasında tartışmalar yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özgür K.'nın şüpheli ölümü hakkında soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER