17 yaşındaki kıza doğum gününde çifte mutluluk
ACIPAYAM Denizli’de 17 yaşına girdiği gün Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde başarılı bir kalp ameliyatı geçiren Beyza, doğum gününde sağlığına kavuştu. Doktor ve personeller, genç kızın doğum gününü hastanede kestikleri pastayla kutladı.
Yaklaşık 6 yıldır çeşitli hastanelerde tedavi gören ve doğuştan kalbi delik olan 17 yaşındaki Beyza, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi doktorlarının müdahalesiyle doğum gününde yeniden hayata tutundu. Başarılı geçen kalp ameliyatı sonrası yoğun bakımda kalan Beyza'ya, yoğun bakım sonrası doktorlar ve personeller tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.
Yeni yaşına kalp ameliyatında girdi
Pandemi öncesi kalbindeki delik ve yan hastalıklarından dolayı hakkında ameliyat kararı verilen Beyza, tedavi gördüğü hastaneden Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'ne gelerek Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı ile Op. Dr. Merih Yılmaz tarafından ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Beyza'ya ameliyat gününe denk gelen doğum günü vesilesiyle doktorlar ve personeller tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Kalp ve Damar Servisi ile Kurumsal İletişim-Pazarlama ekibinin organizasyonuyla gerçekleşen doğum gününde Beyza için pasta kesildi.
"Şehit babasının yokluğunu aratmadılar"
17. yaşına ameliyatta giren Beyza'nın annesi, "Cerrahi Hastanesi doktorları Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı ve Op. Dr. Merih Yılmaz başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. Yaklaşık 6 yıldır tedavi için İzmir'e gidip geliyorduk. Sonra Denizli'de Kalp ve Damar alanındaki doktorları araştırarak Ahmet Bey ve Merih Bey'i bulduk. Kendileri sağ olsunlar geldiğimiz andan itibaren çok yardımcı oldular. Beyza'nın kalbindeki deliğin kapatılması ve yan hastalıkların tedavisi için ameliyata aldılar, şimdi çok şükür iyi. Ameliyat sonrası 17. yaş günü için doktorlarımızın kızıma sürpriz yapması da bizleri çok mutlu etti. 2005 yılında Tunceli'de şehit olan babasının eksikliğini aratmadan bir baba gibi yaklaştılar kızıma ve ilgilendiler. Tekrar doktorlarımıza ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.