200 yıllık tarih alevlere teslim oldu
ACIPAYAM Denizli’de yaklaşık 200 yıllık tarihi evde yangın çıktı. Tarihi evin yandığı o anları görüntüleyen muhabir panik anlarını an be an kaydetti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile tarihi ev yangını söndürülürken ev küle döndü. Mahalle bulunan vatandaşlar ise metruk bir ev olduğunu ve içerisinde kimse olmadığı için büyük bir tehlike atlatıldığını söylediler.
Yangın, Buldan ilçesi Çaybaşı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Çetin’e ait olduğu belirtilen yaklaşık 200 yıllık tarihi evde akşam saatlerinde elektrikten çıktığı iddia edilen bir yangın çıktı. Evde kimsenin oturmadığı ve koruma altında olduğu öğrenildi. Tarihi evin yanmaya başladığı sırada mahallede bulunan vatandaşlar evinden panik ve korku ile kaçtı. Tarihi evde yangın çıkması neticesinde vatandaşlar ihbarda bulundu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın anını an be an görüntüleyen İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri itfaiye ekiplerinin müdahalesini ve panik anlarını kaydetti. Yangın söndürme çalışmalarının ardından soğutma çalışması gerçekleştirildi.
“Tarihi bir binanın yok olmasını izledik”
Mahallede bulunan vatandaşlar, “Mahallemize komşu bir binaydı bu tarihi 200 yıllık bir bina yangını ilk gördüğüm anda itfaiyeye haber verdik. İtfaiyeciler en kısa zamanda geldiler ama tarihi bir binanın yok olmasını izledik hep beraber, mahallemiz adına kötü oldu” dedi.
Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.