© Haber Acıpayam 2022

6 Yıl Önce Yetim Kalmıştı

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ; Çivril’in Kıralan Mahallesinde 6 yıl önce yetim kalan ve zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren “Gedik Ailesi”ne sahip çıktı.

Sünnet çağına gelen Ramazan Gedik’in  maddi yetersizliklerden dolayı sünnet edilemediğini öğrenen Güven; “Çivril Belediyesi sosyal yardımlaşma çerçevesinde evlatlarımıza ve vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyoruz.Bugün Gedik ailesi ile birlikteyiz.Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çivril Belediyesi   Sevgi Eli birimi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ses oluyoruz.Biz her zaman onların yanındayız.Bugün Ramazan için de bizim içinde özel bir gün!Bütün personelimiz de Ramazanın yanındaydı.Çünkü biz büyük bir aileyiz.”dedi.

Doktoru ve sünnetlik kıyafetleri  Çivril Belediyesi tarafından alınan sünnet töreni,Ramazan’a yardım etmek amacı ile Belediyede yapıldı.

Sünnet törenine Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven,Çivril Belediye Başkan Yardımcıları,Meclis Üyeleri,birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.Belediye çalışanları  Ramazana hediyelerini taktılar.

Başkan Güven Ramazan’a altın takarken,eşi Derya GÜVEN bisiklet hediye etti.
Anne Hanım Gedik; “-Allah Gürcan Başkanımızdan razı olsun.Çocuğumun sünnet zamanı gelmişti.Maddi imkansızlıklardan dolayı yaptıramıyorduk.6 yıl önce eşimi kaybettim.Babasız evlat büyütmek çok zor.Çivril Belediyesi oğluma sahip çıktı.Başkanımız  ne zaman bir derdimiz olsa yetişiyor.Bugün burada olan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun” dedi.
Kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun olan Ramazan Gedik’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İlginizi Çekebilir

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER