720 üniversiteliye burs veren dernek, ilk ve ortaokul öğrencilerinin yüzünü güldürüyor
ACIPAYAMDenizli'de hayırseverlerin desteği ve yaptığı etkinlerden elde ettiği gelirlerle şimdiye kadar 720 üniversite öğrencisine burs veren Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği, ilk ve ortaokul öğrencilerini de geziler düzenleyerek sevindirmeye çalışıyor.
Yeni nesillerin eğitime var gücüyle destek veren Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği, bugüne kadar hayırseverleri desteği ve etkinliklerden elde edilen gelirlerle 720 üniversite öğrencisine burs desteği verdi. 1996 yılında kurulan dernek, burs vererek destek olduğu öğrenci sayısını her geçen yıl daha da arttırıp ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşıyor. Son verdiği desteklerle 720 öğrenciye burs veren dernek, aynı zamanda Nikfer Mahallesi'nde bulunan okulların araç gereç ihtiyaçlarını da karşılıyor. İlk ve ortaokul öğrencileri için her sene gezi ve etkinlikler düzenleyen dernek, öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerine ve yeni yerler görmelerine aracı oluyor.
Her yıl daha fazla öğrenciye destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Denizli Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ufuk Özkan, “Bizler bu faaliyetlerde aracıyız. Bize güvenen yardım eden, destek olan hayırseverlerimizin hayırlarını en iyi ve en faydalı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. 720 öğrencimize destek olmamızı sağlayan tüm hayırseverlerimizi teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.
Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor
Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.
Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor
Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.
Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu
Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.