© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM 112 ACİL SERVİS EKİBİ DENİZLİ'DE KAZA YAPTI

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Işıkları mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, içinde bir hasta, iki Acil Tıp Teknisyeni (ATT) ve iki doktorun bulunduğu Hamit Ö. yönetimindeki 20 D 6112 plakalı ambulans Zeytinköy Işıklarında, kavşakta yeşil ışık yandığı için sola dönmek isteyen 16 F 6358 plakalı ticari araçla çarpıştı. Kaza nedeniyle ticari araç orta refüje çarparken, Acıpayam ilçesinden Denizli Servergazi Devlet Hastanesine hasta taşıyan ambulans ise savrularak trafik ışıklarına çarptıktan sonra yol kenarındaki kaldırıma çıkarak durabildi. kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Kaza nedeniyle ambulans şoförü Hamit Ö., ATT Galip Çakmakçı, Emre Kaya ile 4 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda kısa süreliğine trafik sıkışıklığı meydana gelirken, ambulans ve ticari araç olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Acıpayam’dan getirilen hastanın durumunun ise ağır olduğu belirtildi.
Bir görgü tanığı, "Acıpayam tarafından gelen ambulans siren sesi çalarak geliyordu. Araçlar ambulansa yol veriyordu. Kaza anında çok büyük ses geldi, ani bir patlama sesi gibiydi. Her taraf toz duman içerisindeydi" diye konuştu. 
Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

TÜM HABERLER