"ACIPAYAM" 12 MAYIS'TA ŞENLİKTEKİ YERİNİ ALACAK
ACIPAYAM28 Nisan'da 6. Tiyatro Festivali ile start alan PAÜ Bahar Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Anadolu, Ankara, Cumhuriyet, Hacettepe, Haliç, İstanbul, İstanbul Bilgi ve Süleyman Demirel üniversitelerinin katıldığı festivalde, toplam 13 oyun sahnelendiği ifade edildi.
Bahar şenlikleri kapsamında 13 Mayıs’ta Model Grubu, 14 Mayıs’ta Kolpa ve 15 Mayıs tarihinde ise Gülşen'in konser vereceği, 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek etkinlikler kapsamında fotoğraf sergisi, opera, rock ve halk müziği konserleri, satranç turnuvası, şiir dinletisi, dans festivali, resim şöleni, tiyatrolar ve halk oyunları gösterilerinin gerçekleştirileceği kaydedildi.
Şenliklerde Acıpayam Standı Göz Dolduracak
Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenliklerinde 12 Mayıs'tan itibaren Acıpayam damgasını vuracak. Acıpayam Beledşyesi ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezince ortaklaşa açılacağı standta Acıpayam'da yetiştirilen ürünlerin ve Acıpayam'a özgü ürünlerin sergileneceği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.