ACIPAYAM AŞIKLAR MEMLEKETİ OLDU
ACIPAYAM2.Acıpayam Âşıklar Bayramı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Acıpayam Talip Özkan Sanat merkezinde gerçekleşen programa, Acıpayam Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan, eşi Uz. Dr. Sermin Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Belediye Meclis üyeleri, daire ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam’lı Ozan Nihat Sönmez öncülüğünde gerçekleşecek olan Âşıklar Bayramına yurdun dört bir yanından aşık katıldı. Coşku dolu anların yaşanmasına vesile olan programda, âşıklar programa söyledikleri atışmalarıyla renk kattı ve büyük alkış topladı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı konuşmada,’’ Öncelikle 2. Bayramımız kutlu olsun. Bu bizim geleneğimizin özü olan sazıyla, sözüyle, türküsüyle inşallah bu âşıklar bayramı hep devam edecek. Türkü Türksüz olmaz, Türklerde Türküsüz olmazmış. Ben Yüce Mevla’mdan diliyorum ki Türklerin üzerine gölge düşmesin. Türklerin üzerine gölge düşmediği zaman barış gelecek. Ben Acıpayam Belediye Başkanı olarak diliyorum ki Acıpayam Âşıklar Bayramı gelecek yıllarda 22. ler, 32. ler diye devam edecek. Tüm Aşıklarımıza bu güzel geceyi bize yaşattıkları için halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi. Program sonunda Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam halkı adına Ozan Nihat’a çiçek ve plaket takdim etti.
İlginizi Çekebilir
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.
Düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çift, düğün dönüşü motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı.
Kendisinden haber alınmayan gıda mühendisi 1 aydır kayıp
Denizli' yaşayan gıda mühendisi Cihan Köse, yakınları tarafından 1 aydır haber alınamıyor. Sosyal medya hesaplarından duyurular ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.