© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ KÖYLERE YARDIM ETMEYE DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediyesi köylerde ihtiyaçları karşılamak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 KIRCA'DA YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Köylere yapılan yardımlar kapsamında bugünlerde Kırca köyündeki yollara kumlama çalışmaları yapılıyor. Kırca köyü muhtarı Süleyman Aybay yaptığı açıklamada: "bozuk olan köy içi yollarımızın kumlanması için Acıpayam Belediyesinden ricamız oldu. Başkanımız Hulusi Şevkan da bizim sesimize kulak verdi ve ekiplerini Kırca'ya yönlendirdi. Yapılan kumlama çalışmasından memnunuz,yardımlarından dolayı Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca gece köy içinde sinek ve böcek ilaçlaması yapan Acıpayam Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi. 









PINARYAZI HİZMETTEN MEMNUN

Pınaryazı köyü, "köy üstü" mevkiinde içme suyu boru hattının döşenmesinin ardından  bozulan yollarda kumlama çalışmaları devam ediyor. Yapılan hizmetler hakkında görüşlerine başvurduğumuz Pınaryazı Köyü Muhtarı Osman Demiray; "Köyümüzde içme suyu hattı döşediğimiz köy üstü mevkiindeki yolda kumlama çalışmaları yapılıyor. Acıpayam belediyesinin hizmetlerinden köy halkı ve şahsım olarak çok memnunuz. Köy içerisine yerleştirilen çöp konteynerlerimizin sık sık temizlenmesi, çöpümüzün zamanında alınması, mezarlığımızın ilaçlama ve temizlik çalışmaları ile gece haşere ve sineklere karşı yapılan ilaçlama çalışmalarından dolayı Köyüm adına Acıpayam Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan ve belediye çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım." dedi. 






İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER