© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİNDEN HALEP’E YARDIM KAMPANYASI

Halep’te yaşanan insanlık suçuna dünyanın dikkatini çekmek ve bölge halkının ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamak adına Acıpayam Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği işbirliği ile Acıpayam’da yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "Halep’te ve diğer şehirlerde kuşatma altında kalan mazlumlara, sivil halka, kardeşlerimize karşı yapılan hain saldırılar devam ediyor. Buradaki mazlum olan kardeşlerimizin yanında olabilmek ve onlarla bir dilim ekmeğimizi paylaşabilmek için başlattığımız yardım kampanyamıza esnafımızdan, sivil toplum kuruluşlarından ve hayırsever halkımızdan katılım ve destek bekliyoruz. Halkımız tarihi boyunca mazlum halkların yanında olmuştur. Bugün yine bu büyüklüğünü göstereceğinden zerre kuşkumuz yoktur" dedi.


Acıpayam Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği işbirliği ile başlatılan Halep’e Yardım Kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların, kuru gıda, kullanılmamış ya da az kullanılmış kıyafet ve battaniye, mama, çocuk bezi, bebek malzemeleri, çocuk giysileri ile temizlik malzemelerinden oluşan yardımlarını Acıpayam Cumhuriyet Meydanındaki görevlilere ve teslim edebileceği bildirildi. 

Yardımlar 16 Aralık 2016 ila 5 Ocak 2017 Tarihleri arasında toplanacaktır.






İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER