ACIPAYAM 'DA CİNAYET
ACIPAYAMAcıpayam'da bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli Acıpayam İlçesi’nde aralarında eski husumet olan kişiler arasında çıkan arbede sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Acıpayam’da eski husumetli kişiler arasında çıkan arbede sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Alcı mahallesinde dün akşam saat 22.30 sıralarında Ramazan K. yol kenarında mola verdiği sırada eski husumetli Hasan T. İle karşılaştı. Hasan T. ile yanındaki Turgut S. aralarında eskiye dayanan husumet bulunduğu iddia edilen Ramazan K. ile münakaşa başladı.
Daha sonra bu münakaşaya Ramazan K.’nin oğlu Ufuk K. ve yanındaki arkadaşı Muhammet K. de dahil oldu.Tartışmanın büyümesi sonucu, Ufuk K. tüfekle vurulması neticesinde hayatını kaybetti.
Tüfeği kimin ateşleği ve olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak araştırılıyor. 25 yaşındaki ölen Ufuk K.’nin evli olduğu ve bir aylık bebeği olduğu bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.